Nuotakos apdaras – iš „Peter Pilotto“ mados namų, princesės viziją įgyvendino dizaineriai Peteris Pilotto ir Christopheris De Vosas.

Įdomu tai, kad Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos narė pasirinko suknelę atvira nugara. Princesė norėjo, kad matytųsi randas po atliktos nugaros operacija, padėjusios pašalinti skoliozę. Tuo metu princesei buvo vos dvylika.

Apžiūrėkite suknelę iš arčiau:

Pasirinkdama suknelę oficialiai ceremonijos daliai, Eugenie laikėsi nerašytos taisyklės rinktis britų kilmės dizainerius. 2011 metais Kate Middleton vestuvinę suknelę kūrė „Alexander McQueen“ kūrybos vadovė Sarah Burton.

Nors Meghan Markle ir rinkosi prancūzų mados namus „Givenchy“, suknelę jai kūrė britė Clare Waight Keller. Ji ne tik kilusi iš Didžiosios Britanijos, bet ir tapo pirmąją moterimi, pelniusia šių namų kūrybos vadovės titulą.

Vis dėlto, kai kurių tradicijų nuotaka paisyti nenorėjo. Nors buvo tikėtasi, kad Eugenie paseks pirmtakių Kate ir Meghan pėdomis bei rinksis baltą arba dramblio kaulo spalvos britų kūrybos suknią, ji nusprendė pasipuošti amerikiečių dizainerio Zaco Poseno kūryba.

Vintažinė šilko suknelė, kurią pasirinko Eugenie, buvo pastelinės rausvos spalvos ir kontrastavo su tuo, ką per vestuves yra pademonstravusios kitos britų karališkosios šeimos moterys.

Sasekso hercogienė Meghan rinkosi akinančiai baltą Stellos McCartney suknelę, o Kate – baltutėlę Alexanderio McQueeno mados namų suknelę.

Princesės Eugenie vestuvės

Bakingemo rūmų atstovai teigė, kad Zaco Poseno suknelė buvo įkvėpta Vinzdoro pilies grožio, o suknelės spalva priminė angliškos rožės atspalvį.

Princesės Eugenie tuoktuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)