Patogi avalynė nebūtinai turi būti nuobodi. Tad kaip ją pritaikyti kasdieniame garderobe? Stilistė Greta Kukštaitė dalinasi savo patarimais ir 6 stilingais rudens įvaizdžiais, rašoma „Open24“ pranešime spaudai.

Sportinė avalynė

Galima sakyti, jog sportiniai bateliai tapo tikrų tikriausia klasika. Šiandien jie derinami ne tik prie laisvalaikio aprangos, bet ir prie romantiškų ar net klasikinių derinių. Šį sezoną stilistė pataria rinktis arba ypač ryškius ir masyvius, arba tamsius ir neutralių tonų sportinius batelius.

Nebijokite eksperimentuoti su grubiai atrodančia avalyne, kuri pagyvins kasdieninį įvaizdį ar rinkitės lengvus, neutralių tonų batelius, puikiai tinkančius prie bet kokio stiliaus.

Grubūs sandalai

Kol šilti ir vasariški orai dar ketina užsibūti, pasidžiaukime madingais, grubesnio stiliaus sandalais, kurie dominavo viso šiltojo sezono metu. Derinkite juos prie madingų dviratininko šortų ir didelio džemperio, o jeigu siekiate sukurti labiau klasikinį įvaizdį – sandalus derinkite su griežto kirpimo švarku ar lengvu vasarišku sijonu. Vėsesniu oru sandalus galite drąsiai derinti prie plačių tiesaus kirpimo kelnių ar džinsų.

Platformos

Šio sezono avalynės tendencijų viršūnėse dominuoja plokščiapadės platformos. Šis modelis plačiai paplitęs tiek tarp sportinių batelių ir espadrilių, tiek aulinukų. Tokio pobūdžio batai ne tik yra ypač patogūs, bet ir išilgina kojas bei puikiai tinka prie įvairiausių stiliaus derinių.

Stilistė pataria nebijoti eksperimentuoti ir platformas derinti ne tik prie laisvalaikio aprangos, bet ir romantiškų suknelių ar dalykinių drabužių taip suteikiant subalansuoto grubumo lengviems vasariškiems įvaizdžiams ar jaunatviško žaismingumo oficialiems kostiumėliams.

Guminiai aulinukai

Deja, ne visos rudens dienos lepina saule ir gerais orais. Niūriomis ir drėgnomis dienomis guminiai aulinukai yra neatsiejama kiekvienos stilingos merginos garderobo dalis. Begalinė aulinukų dizaino įvairovė suteiks progą kiekvienai merginai atrasti sau mielą porą, tačiau jeigu norite unikalaus, tikros „fashionistos“ įvaizdžio, stilistė pataria nebijoti ryškių spalvų.

Ryškūs aulinukai ne tik praskaidrins niūrią rudenišką nuotaiką, bet ir taps drąsiu ir gaiviu jūsų įvaizdžio akcentu. G. Kukšaitė pataria ryškius guminius batelius derinti prie klasikinių spalvų: šviesių, pastelinių ir tamsių, tačiau jei norisi žaismingumo – ryškių spalvų derinys yra būtent tai ko jums reikia.

Verstos odos aulinukai

Ko gero, kiekvienas ruduo yra neįsivaizduojamas be verstos odos arba dar kitaip vadinamų zomšinių aulinukų. Šis sezonas ne išimtis. Verstos odos aulinukai puikiai tiks tiek prie patogių laisvalaikio drabužių, tiek prie rafinuotesnio įvaizdžio. Nebijokite eksperimentuoti skirtingomis spalvomis ar tekstūromis ir derinti tokius batus prie odinio sijono ar kelnių. Šie aulinukai gali tapti pagrindiniu jūsų rudeniško įvaizdžio akcentu, su kuriuo visada atrodysite stilingai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)