Pasak Aleksandro Vasiljevo, „kas gali būti romantiškiau ir ko galima trokšti labiau už kvietimą į pokylį? Čia susilieja muzika ir šokis, kvepalų aromatas ir akių spindesys, taftos šnaresys ir blizgučių mirgėjimas, tiulio migla ir įmantrūs nėrinių piešiniai. Per pastarąjį amžių šimtai dizainerių ir siuvėjų bandė patenkinti išrankiausių klienčių skonį, kurdami šį neprilygstamą aukštosios mados drabužį – vakarinę suknelę, kuri visuomet žavėjo ir žavės žiūrovą, – juk ji yra tikras moteriškos laimės įsikūnijimas ir simbolis.“

Nauja Aleksandro Vasiljevo fondo mados paroda Visagine
Nauja Aleksandro Vasiljevo fondo mados paroda Visagine

Paroda veiks 2021 m. gruodžio 4 d. - 2022 m. sausio 15 d. (antradieniais-šeštadieniais 15-20 val.) VKC salėje „Sedulina“, Vilties g. 5.

Nauja Aleksandro Vasiljevo fondo mados paroda Visagine

Į parodos atidarymo renginį įleidžiami asmenys, turintys galimybių pasą. Parodos lankymas ne atidarymo dieną leidžiamas ir asmenims be galimybių paso. Apsauginės veido kaukės yra privalomos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)