Modeliai žingsniavo pro gėlių arkas, o patį pristatymą stebėjo vos keli garsūs veidai, paisę socialinės distancijos. Kol Prancūzijoje dėl COVID-19 viruso galioja įvairūs suvaržymai, ir tradicinių pristatymų su redaktoriais, pirkėjais bei influenceriais rengti neįmanoma, „Chanel“, kaip ir kiti madų namai, antradienį internete pasidalijo šio pristatymo vaizdo įrašu.

Paryžiaus Didžiųjų rūmų laiptais nulipę modeliai vaikščiojo podiumu, kuris buvo nuklotas žiedlapiais ir apšviestas pasakiškomis lemputėmis. Kolekciją nuo erdviai išdėliotų kėdžių stebėjo aktorės Penelope Cruz, Marion Cotillard ir Lily – Rose Depp, esančios „Chanel“ ambasadorėmis.

Dizainerės Virginie Viard kūrinius puošė floristiniai raštai – jie buvo išsiuvinėti ant nėriniuotų palaidinių ar prisiūti prie suknelių. V. Viard sijonams, bolero ir marškiniams taip pat naudojo raukinius, o šalia tradicinių „Chanel“ tvido kostiumų buvo matyti ir blizgios liemenės, kurias dizainerė derino su kelnėmis. Modeliai ant galvų taip pat buvo užsidėję gėlių vainikus.

Kolekcijoje, kurioje dominavo pastelinės ir juoda spalvos, buvo matyti daug svajingų organzos ir tiulio suknelių. Iš krepinio žoržeto pasiūta blyškiai rožinės spalvos suknelė su keliais sluoksniais raukinių turėjo prie jos derantį bolero švarkelį iš gausybės raukinukų, o nėriniuota suknelė su ramunių aplikacijomis turėjo nusegamą sijoną ir integruotą peleriną.

Nuo podiumo nueinantys modeliai atsisėsdavo ant tuščių kėdžių su padėta gėle. Pristatymą tradiciškai užbaigė „Chanel“ nuotaka, atjojusi ant žirgo ir vilkėjusi 1920 metų stiliaus ilgą satino suknią su sagomis ir siuvinėtą spindinčiais drugeliais. Po jos V. Viard pamojavo kelių metrų atstumu sėdėjusioms žiūrovėms.

„Chanel“ 2021 m. pavasario ir vasaros aukštosios mados kolekcija
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)