Aplink podiumą grūdosi fotografai, fotografavę modelius, kurie sukinėjosi, pozavo ir siūbavo rankinėmis, šypsodamiesi kameroms. Sukurdamas intymią atmosferą, madų šou vyko sausakimšoje, pritemdytoje palapinėje – kiek mažesniame ir laikiname statinyje, kol šio prabangaus prancūzų prekės ženklo pageidaujama mados pristatymų vieta – Didieji rūmai – yra renovuojami 2024 metų olimpinėms žaidynėms.

Paryžiaus mados savaitė užbaigia visą mėnesį trukusius mados pramonės renginius, kurie po pandemijos sukeltų trikdžių grįžo su įžymybių kupinais vakarėliais bei kolekcijų pristatymais Niujorke, Londone ir Milane.

„Chanel“ kūrybos direktorė Virginie Viard firminėms šių mados namų tvido švarkų bei sijonų kombinacijoms suteikė jaunatvišką posūkį, atlaisvinusi sijonus šoniniais skeltukais, pridėjusi spalvingų dryžių, apnuoginusi juosmenį ir žaisdama su drabužių kraštais.

Kolekcijoje taip pat buvo galima išvysti baltos bei juodos spalvų glaustinukių ir ryškių raštų suknelių su permatomomis pelerinomis. Pasibaigus „Chanel“ 2022 metų pavasario – vasaros kolekcijos pristatymui, ant podiumo pasirodžiusi V. Viard pasisveikino su besišypsančiais modeliais, duodama jiems penkis, o tuomet pasišalino pro šonines duris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)