Paryžiaus mados savaitėje šiemet buvo ne vienas originalus sprendimas ir mados mylėtojai turėjo į ką paganyti akis. Bet „Coperni“ šou nurungė visus iki tol buvusius ir parodė tikrąją mados pasaulio ateitį. Vienas garsiausių pasaulio modelių Bella Hadid ant podiumo žengė beveik nuoga, mūvėdama tik kelnaites. Tada sustojo ir prasidėjo tikrasis reginys.

Darbuotojai nupurškė jos kūną audiniu ir taip tiesiog žiūrovų akyse gimė suknelė. Bellos kūnas buvo nupuršktas specialia „Fabrican“ medžiaga, kuri purškiama stingo į audinį. Įspūdingiausia tai, kad suknelė – ne kaip vienkartinis nupurškimas dažais. Šią renginio metu gimusią suknelę vėliau bus galima dar ne kartą dėvėti ir net skalbti. Akivaizdu, kad toks kolekcijos pristatymas įeis į mados istoriją.

Tokia idėja atitinka ir šiandienines tvarumo tendencijas. Suknelė pagaminta iš dirbtinio audinio, nenaudojant jokių saugomų ar retų gamtos resursų. O kadangi galės būti dėvima dar ne kartą, tai yra puikus tvarumo pavyzdys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt