Šiame turguje galima rasti prabangių prekinių ženklų, tokių kaip „Prada“, „Dolce & Gabbana“, „Dior“, už prieinamą kainą. Tiesa, akivaizdu, kad drabužiai – senų kolekcijų.

Šie italų dizainerio Armando Pollini kurti batai, pasak turgaus pardavėjos, firminėje parduotuvėje kainuoja 1000 eurų, o ji parduoda juos vos už 30 eurų.
„Armando Pollini“ moteriški odiniai batai – 30 Eur

Pardavėjos neslepia, kad turgavietę dažnai aplanko žymūs žmonės, tačiau prekeivės gerbia jų privatumą ir neatskleidžia vardų. „Oi, dažnai čia matau žvaigždžių, aktorių, ateina čia net pasiturintys ir žinomi gydytojai, verslininkai, tačiau jie nesiafišuoja ir yra labai paprasti“, – pasakoja viena turguje sutikta pardavėja.

Kita prekybininkė atviravo, kad pastebi žymių žmonių nuotraukas žiniasklaidoje, kuriose jie vilki drabužius iš Panevėžių dėvėtų drabužių turgaus. „Kartais būna, kad žiūrint nuotraukas internete iš garsenybių renginių, pamatau ten savo ir kolegių prekių“, – šypsosi ji.

Dar viena turgaus pardavėja pasakojo, kad į Panevėžio turgų atvažiuoja apsipirkti daug vilniečių ir pinigų drabužiams jie čia tikrai negaili: „Dauguma mano klientų yra vilniečiai. Jiems kainos nėra svarbios ir pasakius, kad kokybiškas drabužis kainuoja 15 eurų, jie net nesivargina derėtis.

Vilniečiai supranta, kad tokie drabužiai sostinėje kainuoja žymiai brangiau. O panevėžiečiai už tokią kainą drabužių pirkti nenori – jie gerą aprėdą nori gauti pigiai“.
Panevėžio turgus

Prekeivė taip pat pasakoja, kad čia atvažiuoja apsipirkti žmones iš kaimyninių šalių, Latvijos ir Estijos. Turgus žmones esą traukia kaip magnetas.

Dėvėtų drabužių turguje sutikta pirkėja DELFI Stiliui atskleidė, kad kainos čia labai svyruoja ir priklauso nuo metų laiko: „Kai būna šalti orai ir žmonių lankosi mažiau, drabužiai čia kainuoja žymiai pigiau nei tuomet, kai oras atšyla“.

Sutikta pirkėja taip pat pasakojo, kad pardavėjai šiame dėvėtų drabužių turguje kartais mėgsta gudrauti. „Jei pamato, kad pirkėjui labai patinka siūloma prekė, prekeiviai gali užkelti kainą. Todėl geriau nerodyti čia savo džiaugsmo“, – juokėsi ji.

Pažiūrėkite, kokių prekinių ženklų prekių ir už kokią kainą galima atrasti Panevėžio dėvėtų drabužių turguje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (130)