Kad ruduo mus ragina iš naujo atrasti militaristinį stilių - nieko nauja, jis grįžta beveik kiekvieną šaltąjį sezoną. Tačiau šįmet karininkų uniformos dizaineriams taip susuko galvas, kad militaristinių paltų, paradinių švarkų ir kitų karinės aprangos elementų galima rasti ko ne kiekvienų garsiausių mados namų 2016 m. rudens ir žiemos kolekcijoje.

Jei norite pamatyti, kaip vilkėti militaristinius švarkus siūlo žinomi dizaineriai, žvilgtelėkite į mados namų „Dolce & Gabbana“, „Burberry“, „Gucci“, „Roberto Cavalli“, „Dsquared2“, „Givenchy“ ir „Prada“ kolekcijas. Čia išvysite drąsių, bet įsimintinų derinių.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Kad prisijaukintumėte karinio stiliaus švarką kasdienai, iš kailio nertis nereikės. Svarbiausia spintoje turėti keletą drabužių, prie kurių madingasis švarkas sužibėtų visu grožiu. Kasdienai rinkitės klasikinius baltus marškinius, neutralios spalvos trikotažinius marškinėlius ar prigludusį golfą. Tiks įvairūs džinsų modeliai: boyfriend, skinny, 8-ojo dešimtmečio - siauresni ties klubais ir platėjančiomis klešnėmis, taip pat ilgos plačios kelnės arba tamsios siauresnės (pavyzdžiui, odinės). Nepamirškite aksesuarų, idealiai karišką įvaizdį papildys grubesnės stilistikos rokerių aulinukai.

Vida Press nuotr.

Vakarui ieškokite romantizuotų (piratų stiliaus) palaidinių plačiais rankogaliais arba gundančių naktinukų. Galite mūvėti kostiuminio tipo kelnes ar derinti kitą rudens tendenciją - plačias aksomines. Karinio stiliaus švarkas tiks tiek prie kokteilinės suknelės, tiek nėriniuotos romantiškos. Ypač puošniai atrodys švarkai, dabinti antpečiais, kailio detalėmis ar auksu žvilgančiais siuvinėjimais.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)