Britų karališkosios šeimos narė oficialiai išvykai į Vakarų Saseksą priėmė kiek netradicinį stiliaus sprendimą.

Užuot pasirinkusi britų mados ženklus kaip tai įprastai daro Kembridžo kunigaikštienė Catherine, Sasekso kunigaikštienė Meghan apsirengė kiek „tarptautiškiau“ – vilkėjo Italų mados namų „Armani“ kreminį paltą, juodus švedų prekės ženklo “& Other Storis“ marškinius bei žalią amerikiečių prabangos ženklo „Hugo Boss“ sijoną.

Odinis sijonas tapo viena ryškiausių ir netikėčiausių kunigaikštienės aprangos detalių. Tačiau jis – kur kas pretenzingesnis nei galima manyti.

„Stilius ir miestas“ stilistės Dovilė Kavaliauskienė ir Marija Sadomskaja DELFI Stiliui yra pasakojusios, kaip nesuklysti renkantis odinį sijoną.Anot stilisčių, svarbu tinkamai pasirinkti sijono spalvą, kirpimą ir ilgį. Reikėtų atsisakyti juodos spalvos, verčiau rinktis rudą arba bordo. Ilgis – iki kelių arba žemiau kelių.

Sijonas turėtų būti pieštuko formos, paaukštintu liemeniu. Jokiu būdu ne mini.

„Sijonas turi būti tarsi natūralus viršutinės dalies tęsinys – galite derinti su marškiniais ar šiltesniu megztiniu, kurį sukišite į sijoną. Ne ką mažiau svarbu, kad sijonas būtų matinis – lakiniai ar blizgūs sijonai darbinei aplinkai arba oficialiems susitikimams nėra itin tinkami“, – kalbėjo stilistės.

Pabrėžtina, kad odiniai sijonai yra pretenzingi ir gali netikti moterims, turinčioms nepageidaujamų kilogramų ties pilvu ir klubais. Tokiu atveju verčiau rinktis A formos sijoną paaukštintu liemeniu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)