– Jei kalbėtume apie sukneles, kokios dominuoja šią vasarą ir kokių iš savo spintos jau nebereikėtų traukti?

– Šią vasarą tendencijose dominuoja tokios suknelės, kurios šonuose turi iškarpytus, sutraukimus ir paraukimus, suknelės pūstais pečiais, lininės tiek maxi ilgio, tiek mini ilgio, kurios žiemą šildys, vasarą – vėsins.

Rinkitės ryškių ir pastelinių spalvų sukneles – žalią (šio sezono top spalva), mėlyną, purpurinę, bijūnų rožinę, oranžinę, pelenų rožinę, gelsvą.

Dominuojantys raštai suknelių tendencijose – smulkių gėlių, dar šį sezoną aktualus ir zebro raštas, klasikų klasika – taškuota (angl. Polka dot) suknelė.

Taškuota suknelė

Rinkitės tokias sukneles, kurių nedrįsote dėvėti ankščiau, dabar tam – pats laikas!

Drabužiai, kuriuos šią vasarą žūt būt reikėtų užmiršti, kad neliktumėte nemadingos

– O sijonai – ilgi, trumpi, džinsiniai – kurie tikrai bus išėję iš mados?

– Sijonai visais sezonais varijuoja įvairiuose ilgiuose ir audiniuose. Ar ilgas, ar trumpesnis, ar džinsinis – jie visada aktualūs.

Šį sezoną rekomenduočiau rinktis satininius, lengvo audinio sijonus, kuriuos lengvai priderinsite tiek prie švarkų, tiek prie megztinių.

Vieni aktualiausių šį sezoną – mini ilgio sijonai su skeltuku, tačiau norėčiau iškart paminėti, jog tokio tipo sijonai stilingiausiai atrodys liekną sudėjimą ir grakščias kojas turinčioms moterims.

Taip pat rinkitės smulkaus gėlių rašto mini/midi/maxi ilgio sijonus, kurie gali būti ir su skeltuku, tačiau sijono ilgis šiuo atveju nesvarbus, svarbiausia, kad raštas būtų smulkus ir jūs vizualiai lieknintų. Boho stiliui sukurti galite drąsiai rinktis sijoną su kutais, kuris įvaizdžiui suteiks modernumo ir jūsų įvaizdis taps įdomesnis.

– Anksčiau merginos mėgo sportinius aptemptus šortus. Ar tokie jau antitrendas? Kokius rinktis šią vasarą?

– Sportiniai aptempti šortai – visiškas antitrendas. Jie ya nebemadingi, tačiau stilingai priderinus juos, pavyzdžiui, prie oversized tipo švarko, ilgaaulių, masyvių aksesuarų – gautųsi labai stilingas derinys.

Drabužiai, kuriuos šią vasarą žūt būt reikėtų užmiršti, kad neliktumėte nemadingos

Reiktų nepamiršti, kad dėvint sportinius aptemptus šortus – figūra turėtų būti nepriekaištinga ir sportiška, todėl ne ant visų jie gali atrodyti stilingai ir patraukliai.

Šią vasarą rekomenduoju rinktis bermuda tipo, aukštu liemeniu, mom stiliaus džinsus ir taip visų per karantiną pamėgtus sportinius, minkšto audinio šortus su kuriais jausitės komfortiškai ir
jaukiai.

– Aktualiausios avalynės tendencijos bei topų topas ir kokiais batais žengdamos į gatves liksite nemadingos?

– Šio sezono pačios aktualiausios avalynės tendencijos: tėvo tipo basutės (angl. Dad sandals), įspiriamos basutės (angl. Mules) tiek kvadratiniu priekiu, tiek smailiu, nevarstomi bateliai (angl. loafers), birkenstocks – šios vasaros must, stambaus pado įspiriamos šlepetės, aukštakulnės basutės su daug smulkių dirželių.

Įspiriamos basutės

Pati didžiausia klaida stiliuje – Balenciaga Triple S. Tad jei sumąstysite žengti į gatvę pasirinkusios šią batų porą – būsite ir nemadinga, ir nestilinga.

Balenciaga Triple S

– Papuošalai – pastaruoju metu buvo minimalistinių papuošalų tendencija, ar ji vis dar išlieka? O gal šį sezoną karaliaus masyvūs papuošalai, kurie išstums plonas grandinėles ir smulkius žiedelius?

– Taip, minimalistiniai papuošalai galime sakyti jau yra tapusi klasika ir jie dominuos ilgą laiką mūsų papuošalų lentynose.

Masyvūs papuošalai įvaizdžiui suteikia sunkumo, didesnės jėgos jausmą, todėl juos atitinkamai pritaikius prie derinių – atrodysite labai stilingai. Masyvūs papuošalai: stambios kaklo grandinėlės, apyrankės ir žiedai yra šio sezono visiškas top’as, todėl nebijokite jų, tačiau jeigu renkatės masyvius papuošalus, žaiskite su apranga ir ją rinkitės minimalistine, be įvairių papildomų dekoracijų tam, kad neperkrauti derinio, nes „mažiau yra daugiau“.

Dar vienas šio sezono visiškas top’as yra mūsų vaikystės spalvoti, masyvūs žiedai, tačiau tokius naudoti išdrįstų tikrai ne visos, nes jie įvaizdžiui suteikia žaismingumo ir jaunatviškumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)