Pietų Sudane gimusi D. Thot apie modelio karjerą svajojo nuo mažumės. Pirmąjį žingsnį link svajonės ji žengė pasiryždama dalyvauti populiariame projekte „Australia's Next Top Model“. Kai Duckie dalyvavo laidoje, jai tebuvo 17 metų.

Anot merginos, jai nuolat teko atremti kritiką ir nepagrįstą laidos žiūrovų neapykantą – esą jos grožis nėra natūralus, spėliota, galbūt D. Thot įvaizdis – ne gamtos dovana, o plastikos chirurgų įdirbis ir šiek tiek „Photoshop“.

Net kolegos iš mados industrijos negailėjo jai karčių žodžių, neretai užgauliojo ir viešai.

Interviu leidiniui „Teen Vogue“ mergina teigė, kad būdama 17 metų ji patyrė tiek neapykantos savo atžvilgiu, kad kuriam laikui net teko palikto mados industriją. Prireikė dvejų metų, kad D. Thot sugrįžtų į savas vėžes.

Duckie tikina, kad pereiti sunkų etapą jai pavyko tik tuomet, kai ji liovėsi klausytis aplinkinių kalbų ir ėmė paisyti savo vidinio balso. Jos teigimu, svajonės ima pildytis tik tada, kai nebebijome pasauliui parodyti, kas esame iš tikrųjų.

Dabar manekenė aktyviai pasisako už įvairovę mados industrijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt