Kviesdamos Lietuvos kūrėjus prisijungti prie renginio, organizatorės ypatingai daug dėmesio skyrė analizuodamos, kokias vertybes bei kokius standartus produkto kūrimo procese taiko kūrėjai. Taip pat atsižvelgta ir į produktų pasiūlos įvairovę. Lankytojams siūloma sąmoningai ir atsakingai rinkti dovanas, atsižvelgiant į konkrečius žmonių poreikius, rašoma pranešime spaudai.

Mamai

Tikriausiai visi žmonės šventiniu laikotarpiu nori palepinti savo mamas. Puikus variantas padovanoti mamai kokybiškos lietuviškos kūno ar veido priežiūros produktų. Juos „Kalėdų Pop Up“ metu pristatys „You&oil“, „Uogauoga“, „Lecler“, “Solidu” ir kt. Taip pat galima atkreipti dėmesį ir investuoti į ilgaamžiškus papuošalus, kurtus Rūtos Petronytės, Juliaus Vaitkaus, Adelės Dagytės, Ernestos Statkutės, 57 edges ir kitų kūrėjų.

Vilniaus Kalėdų Pop Up

Sesei, draugei

Merginoms ir moterims visuomet norisi pasipuošti, o ypatingai šventiniu laikotarpiu. Kalėdų Pop Up metu galima surasti tinkamų aprangos detalių, kurios net tik papuoš Kalėdiniu laikotarpiu, bet ištikimai tarnaus keletą metų. Orginalius, kokybiškus drabužius pristato Renata Mikailionytė, „Dear Freedom“, „Kristi Andress“, Kristina Kruopienytė, Studio Toma ir kt.

Vilniaus Kalėdų Pop Up

Vyrui, tėčiui

Tikrai ne paslaptis, kad vyrai labiausiai vertina dovanas, kurias galima praktiškai panaudoti. Atsižvelgiant būtent į praktinį naudojimą ir funkcionalumą, ieškant dovanų vyrams reiktų atkreipti dėmesį į tokius dizaino vardus kaip „Faust Watches“, „Spalvotos kojinės“, „ Medaus namai“, Nosleep, Labadiena ir kt. ženklus, kurių produktus vyrai tikrai įvertins.

Vilniaus Kalėdų Pop Up

Vilniaus „Kalėdų Pop Up“ vyks gruodžio 16-17 d. 11-19 val kultūros bare „Kablys“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)