Pirmoji ponia Diana Nausėdienė trečiadienį dalyvavo Lietuvos nacionalinėje Martyno Mažvydo bibliotekoje vykstančiame Ankstyvojo skaitymo skatinimo forume. Pirmoji ponia vilkėjo tamsiai raudoną blizgaus aksomo (ar panašios minkštos medžiagos) prigludusią suknelę, buvo pasirinkusi nedidelius auskarus bei pakabuką.

Diana Nausėdienė

Internautai šiam įvaizdžiui negailėjo kritikos. Daugelis komentavo, kad suknelė pernelyg aptempta ar netinkanti konkrečiai D. Nausėdienės figūros tipui. Kiti teigė, kad papuošalai ne itin derantys.

Apie jos įvaizdį rašę portalai – priešingai, pagyrimų. Vadino D. Nausėdienę itin elegantiška, aprašė suknelę kaip puikų pasirinkimą prieššventiniu laikotarpiu.

Tiesa ta, kad blizgias medžiagas derėtų rinktis išskirtinai šventiniams renginiams, o susirinkimams, susitikimams ir forumams geriau derinti nuosaikesnes spalvas ir klasikinius audinius. Atsižvelgiant į figūros tipą D. Nausėdienei turėtų itin tikti susiaučiamos suknelės bei nuo liemens laisvai krentančios suknelės. Jeigu jau vilkima raudonai, papuošalai taip pat galėtų būti masyvesni ir, pavyzdžiui, aukso spalvos – taip „neištirptų“ bendrame įvaizdyje.

Ingrida Šimonytė, Lietuvos Ministrė Pirmininkė, šią savaitę taip pat buvo aptarinėjama stiliaus aspektu. Vašingtone ji susitiko su Jungtinių Amerikos Valstijų viceprezidente Kamala Harris. Ministrė Pirmininkė vilkėjo rudą dviejų sagų švarko ir tiesaus kelnių kirpimo kostiumėlį bei šilkinę tamsiai žalią palaidinę, surišamą kaspinu. Švarko atlape ji segėjo Lietuvos ir Ukrainos vėliavų ženkliuką, tuo parodydama mūsų brolybę su puolama tauta.

Ingrida Šimonytė susitikime su Kamala Hariis

Smagi detalė buvo tai, kad šiam susitikimui Kamala Harris taip pat pasirinko identiško tipo palaidinę ir bendroje nuotraukoje abi vadovės matyti su šilkiniais bantais po kaklu.

Nors I. Šimonytės kostiumėlis spalvine ir kirpimo prasme gal ir nebuvo geriausias pasirinkimas, tačiau palaidinė – 10 balų. Iš tiesų viršuje surišamos palaidinės – vienas elegantiškiausių pasirinkimų oficialiems susitikimams ar darbo reikalams. Dėvint tokią palaidinę ir išlaikomas oficialumas, ir, kaspino dėka, pridedama moteriškos elegancijos.

Ingrida Šimonytė susitikime su Kamala Hariis
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)