Prie fotosesijos prisidėjo ir henna tatuiruočių meistrė Gerda Pociūtė, kuri išpaišė Simonos kūna hennomis, kurios šį sezoną itin madingos, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Profesionali vizažistė Ana Valytė padarė juodą dūminį makiažą, kuris pagilino modelio žvilgsnį, o šukuosenų meistrė Rita Martinkutė pasirūpino rokerišką šukuosena.

„Šį kartą fotosesijus stilistu tapau pats aš, kadangi turėjau aiškią viziją, kaip noriu, kad atrodytų Simona. Ar man pavyko, palieku spręsti Jums. Turbūt nieko nenustebinsiu, kad jau daugelį metų profesionaliu modeliu dirbanti Simona Starkutė prieš atsuktą foto objektyvą jaučiasi lyg žuvis vandeny, užteko tik keletu žodžių užsiminti apie fotosesijos idėją ir mano manymų viskas pavyko puikiai“, – savo įspūdžiais dalijosi fotografas.

Pati S. Starkutė tikina, kad gavusi fotosesijos pasiūlymą, sutiko nedvejodama.

„Tiesa, atvažiavusi į Kauną ir pamačiusi, koks jaunas fotografas, buvau sudejojusi, bet pabendravus su juo keletą minučių visos dvejonės dingo, nes tai savimi pasitikintis, labai organizuotas ir profesionaliai atliekantis savo darbą fotografas. Dėl nieko nereikėjo sukti galvos, nes apie viską jis su savo komanda jau buvo pagalvojęs. Man buvo labai malonu dirbti su tokiais jaunais ir patyrusiais bei profesionaliais žmonėmis“, – pranešime spaudai cituojama S. Starkutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)