Permatoma maksi ilgio suknelė buvo pirmąsyk pristatyta per „Moschino“ 2017 m. rudens-žiemos kolekcijos pristatymą. Tiesa, tai nebuvo pavienis mados namų kūrybos vadovo Jeremy Scotto išsišokimas – tąkart kolekcija buvo kuriama perdirbimo tematika, mums įprastus kasdienius namų ūkio reikmenis paverčiant aukštosios mados kūriniais.

„Mes mylime savo klientus“, „Nemokamas paėmimas ir pristatymas“ – tokiais užrašais dekoruota ažiotažą užsienio žiniasklaidoje sukėlusi suknelė. Tiesa, stebina ne pats modelis, o suknelės vertė. O įkainota ji išties nepigiai. Norintys įsigyti šį ekstravagantišką kūrinį savo piniginę turės paploninti net 630 eurų.
„Moschino“ 2017 m. rudens-žiemos kolekcijos modelis

Beje, viešai išjuoktas „Balenciaga“ sijonas, inspiruotas automobilių kilimėlių, kainavo dar brangiau – daugiau nei 2 tūkst. eurų.

O štai ir atlikėjos Rihannos kolaboracijos su „Puma“ vaisius – paplūdimio basutės su kulnu.
„Fenty x Puma“
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)