Šį šaltąjį sezoną golfai dažnai minimi kaip vieni madingiausių ir net būtiniausių stiliaus atributų. „Šaltiems orams besibeldžiant į duris pradėjome ieškoti mūsų abiejų taip mėgiamų golfų, tačiau taip ir likome nieko nepešusios. Nusprendėme sukurti golfus sau, vėliau pagalvojome, jog mes ne vienintelės susiduriančios su šia problema Lietuvoje, o juk golfas – toks praktiškas ir patogus drabužis! Šaltuoju laikotarpiu golfai itin aktualūs, o kūrėjų, galinčių pasiūlyti šio tipo produktą praktiškai nėra. Taip ir kilo idėja“, – tvirtina merginos.

Kaip teigiama pranešime, „DISSTRICT“ yra nepriklausoma stiliaus etiketė, kurios žiemos kolekcijos centre - įvairialypiai golfai moderniam miestiečiui. Kruopščiai kurti medvilniniai golfai patiks urbanistinio ir minimalistinio stiliaus mėgėjams. Mažos sezoninės kolekcijos kuriamos ir gaminamos Vilniuje, o idėjų semiamasi apjungiant gamtos pasaulį ir urbanistinį gyvenimo stilių. Žemės spalvų, snieguotų kalvų ir tamsos platumų apgaubti megztukai aukštu kaklu – šiuolaikinės uniformos savo srities profesionalams. Architektui, aktoriui, verslininkui ir visiems, kurie vertina kokybę ir tvarumą.

„DISSTRICT“ – vieta kur nėra apibrėžtų ribų, todėl kuriama žmogui, kuris yra atviras, nepriklausomas ir kūrybingas. Golfai skirti vietoje nestovinčiam, iššūkių ieškančiam žmogui. Jam svarbiausia – universalumas ir patogumas. Subtilūs megztiniai aukštu kaklu tik papildo drasią asmenybę, todėl golfas tampa nebe mados, bet stiliaus detale

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)