„Tai projektas apie grožį su istorija. Apie veiklias, įkvepiančias asmenybes, kurios nebijo būti savimi – su savo tobulais netobulumais, unikalia mąstysena, ir tik joms vienoms būdinga pasaulėžiūra. Apie grožį, kuris ateina iš asmenybės vidaus, kuris spindi individualumu ir unikalumu. Apie meilę tikrajam sau – tokiam, kokį sukūrė Gamta" – projekto idėją atskleidžia prekės ženklo įkūrėja Rūta Merkytė-Eleksienė.

Net devynias naujas organiškos kosmetikos linijas sudaro veido, viso kūno odos bei plaukų priežiūros priemonės, dekoratyvinė kosmetika, ir linija vyrams. Kiekvienai kosmetikos linijai reprezentuoti kūrėjai pasirinko skirtingus ir labiausiai tą liniją atspindinčius asmenis. Tarp jų – atlikėjos Kaia ir Katažina Zvonkuvienė, sporto, sveikos gyvensenos ir mitybos specialistai Ilka Adams ir Alanas Dzenarovas, jogos trenerė Sigita Baušytė, aktorė Birutė Marcinkevičiūtė, medikė Asta Jonaitienė bei kitos prekės ženklo vertybėms pritariančios asmenybės.

„Norint jaustis gerai, turiu žinoti, kad čia aš, o ne kaukė, kuri kažkam gali būti graži, bet manęs ten nebėra“ – atlikėja K. Zvonkuvienė dalijasi mintimis apie asmeninio požiūrio į grožį formavimą.

Renginio svečiai galėjo ne tik susipažinti su naujaisiais prekės ženklo herojais bei daugiau sužinoti apie naująsias linijas, bet ir susikurti personalizuotą kūno pienelį renginio erdvėje įkurtoje mini laboratorijoje.

Projekto pristatyme dalyvavo atlikėja Liepa Mondeikaitė, modeliai Dovilė Viršilaitė ir Diana Balaišytė, Simona Starkutė, ką tik savo vestuves atšventusi Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė, taip pat žinomos moterys: Maria Randers, Sofio Gelašvili ir Vidmantė Medišauskienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)