Išskirtinio dizaino suknelę per vieną naktį Miai sukūręs dizaineris Marius Vepšta sakė, kad gimusią idėją įgyvendinti reikia kuo skubiau. „Norisi, kad ji neatsibostų, neatsirastų šalutinių minčių, norisi ją padaryti prieš jai sprogstant“, - sakė dizaineris M. Vepšta.

Tiek Mia, tie Marius prisipažino, jog suknelės idėja gimė tiesiog jiems susitikus.

„Mes patys vienas kitą įkvėpėme. Išnagrinėjome, išnarstėme dainą iki smulkmenų, gal net ir iki psichologinių motyvų ir priėmėme sprendimą“, - pasakojo suknelės kūrėjas.

V. Pilibaitytė-Mia DELFI Stiliui išdavė paslaptį, jog kai Marius pradėjo šį meno kūrinį, ji naktį stovėjo ir galvojo, kaip visa tai atrodys.

„Suknelė buvo siuvama iki keturių ryto. Aš išvažiavau kiek anksčiau, nes nebegalėjau laukti, turėjau ilsėtis ir ruoštis „Eurovizijai“. Marius užtruko dar ilgiau. O kai jis ją kūrė, aš galvojau, kad tai mažiausiai turėtų būti sukurta per kokią savaitę ir neskubant. Žinojau, kad Marius sugebės visa tai padaryti, nes jis su tokia energija, su tokiu entuziazmu visa tai kūrė, kad aš tuo absoliučiai neabejojau“, - kalbėjo Mia.

Atlikėja atskleidė ir neįtikėtiną faktą, jog ši suknelė padaryta iš statybinių medžiagų, o tiksliau - iš statybinio silikono.

Anot jos, kai Marius pradėjo ją kurti, Mia vis bandė įsivaizduoti, kaip visa tai atrodys. „Jis viską lipdė ant manekeno, paskui matavo ant manęs, tačiau galutinio rezultato ir nemačiau. O kai kitą rytą atvažiavau ir išvydau užbaigtą variantą, tai buvo kažkas tokio, buvo neįtikėtina! Niekaip nesupratau, kaip įmanoma per vieną naktį pasiūti suknelę, kuri turėtų būti mažiausiai siuvama savaitę“, - stebėjosi Mia.

Savo ruožtu dizaineris tikino, kad darbas visada eina kaip iš pypkės, jeigu tik yra gera idėja. Moteris pridūrė, kad M. Vepšta dainininkę scenoje įsivaizdavo kaip fatališką moterį, na, o Mia tam visokeriopai pritarė.

Į dizainerio rankas pasidavusi atlikėja teigė, jog kūrėju absoliučiai pasitiki, nes jis yra tikras savo srities žinovas, profesionalas. „Man net nekilo abejonių, kad tai atrodys įspūdingai. Aš manau, kad šita suknelė tikrai verta milijono. Pirmiausia pradėkime nuo to, kad ją gaminti yra pavojinga – galima nudegti, galima palikti be odos... Iš tiesų man buvo baisu žiūrėti ir pergyvenau, kad tik Marius nenusidegintų ir tik jam nieko nenutiktų. O šiaip buvo labai malonu kurti ir tuo labiau matyti, kaip vyksta kūrybinis darbas“, - džiaugėsi Mia, tapusi kūrėjo mūza.

Na, o pats dizaineris M. Vepšta pritarė Miai ir grožėdamasis savo kūriniu ant dainininkės kūno negailėjo pagyrų sau ir pripažino, kad ši suknelė - iš tiesų verta milijono.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (319)