Juodas britų mados namų „Burberry“ paltas? Ar tai kažkaip susiję su Jungtine Karalyste? Kodėl tik viena juoda odinė pirštinaitė puošė jos kairę ranką? Ar tai – ženklas apie „Brexit“? Kokią žinią pasauliui siuntė Melania Trump? Šie klausimai cirkuliavo socialiniuose tinkluose, suteikdami peno apkalboms.

Vis dėlto, M. Trump stilistas Herve Pierre'as prašo visuomenės nustoti ieškojus slaptų motyvų.

„Svarbiausia – rasti tinkamą drabužį, o dizaineris beveik nesvarbus. Tai, na, „Burberry“ kūryba, bet galėjo būti bet kieno kito. Tai neturi nieko bendro su Anglija ar „Brexit“. Jei žvelgdamas į rūbus imčiau galvoti apie visus niuansus, tikriausiai, netekčiau sveiko proto“, – leidiniui „Women's Wear Daily“ pasakojo H. Pierre.

Stilistas pridūrė, kad socialiniuose tinkluose neišvengsi panašaus pobūdžio kalbų. „Jie vis vien sakys, kad tai susiję su „Brexit“ ar kažkuo kitu. Visiems reikia sukurti savą versiją. Bet iš mano pusės, patikėkite, jokios užslėptos žinutės čia nebuvo. Nes aš tiesiog neturiu tam laiko!“ – teigė M. Trump patikėtinis.

H. Pierre teigimu, „Burberry“ paltas buvo praktiškas pasirinkimas svarbiam vakarui.

„Tokiame renginyje nėra jokios vietos švelniems ir „pūkuotiems“ apdarams, viskas turi būti griežta ir sustyguota. Manau, kad Melania yra drąsi moteris, bet jos įvaizdis turi būti atitinkamas“, – kalbėjo H. Pierre.

Stilistas teigia paltą pirkęs Niujorke. Tai – Riccardo Tisci debiutinės kolekcijos britų mados namams, kurių kūrybos vadovo pareigas perėmė 2018 m. kovą, kūrinys.

Palto vertė siekia beveik 1 tūkst. 700 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)