„Mėgstu papuošalus, kuriuos galiu dėvėti kasdien ir progomis. Turiu kelis rinkinius, be kurių neapsieina nė viena darbo diena ir šventinis vakaras. Aksesuarus drąsiai derinu tarpusavyje, juos rinkdamasi ne vieną ir ne du – svarbu, kad tiktų stilistiškai“, – pasakoja Monika.

Juvelyrinių papuošalų kolekcija „Más 924“

Prie pirmosios papuošalų linijos dizainerė kruopščiai dirbo ne vieną mėnesį. Iš pradžių idėjos nugulė eskizuose, paskui persikėlė į 3D vizualizacijas, o pasaulį išvydus gaminių pavyzdžiams sekė jų tobulinimas, inkrustavimas brangiaisiais akmenimis – natūraliais deimantais.
Auskarai, kaklo pakabutis, apyrankės ir žiedai yra sukurti iš sidabro ir aukso, dalis – paauksuoti. Kūriniai – modernūs, lengvai tarpusavyje miksuojami. Kai kurie papuošalai turi atskiras detales, kurios derinamos prie viso asortimento: segasi prie žiedo ar auskarų.

Juvelyrinių papuošalų kolekcija „Más 924“

„Papuošalai ne per saldūs, gana ekspresyvūs. Kolekcija labai įvairi, neapsiriboja tik įprastais sprendimais. Štai viena auskarų pora inkrustuota net keturiasdešimčia deimantų – puošnumas ir prabanga viename. Rasite žiedą, tinkamą dėvėti ant mažojo piršto – dažnas mano pačios pasirinkimas. Visa kolekcija sukurta ją dėvėti gausiai“, – priduria mados namų „Más 924“ įkūrėja.

Juvelyrinių papuošalų kolekcija „Más 924“

Monika jau dabar žino, kad papuošalų liniją pildys toliau, nes iš savo klienčių nuolat sulaukdavo klausimų, kokius papuošalus derinti prie jos kuriamų nuotakos ar proginių apdarų: „Ypač jaunosios teiraujasi apie vestuvių dienos papuošalus. Nemažiau, ir besisiuvančios vakarinius drabužius ar klasikinę eilutę – švarkus, kelnes. Yra papuošalų, puikiai tinkančių ir prie kasdienių laisvalaikio drabužių.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)