Šį ilgai lauktą vakarą pavadinę išskirtiniu – nesuklysime. Užupyje duris atvėrę mados namai įsimintino vakarėlio tikėjosi prieš pat ankstesnes Kalėdas, tačiau pandemija, kaip ir daugeliui mūsų, sujaukė visus planus. Nepaisant to, Monika džiaugiasi, kad jos šeima, artimiausi bičiuliai ir dalis klientų naujojoje erdvėje galėjo susiburti šį savaitgalį.

Mados namų „Más 924“ naujausios kolekcijos pristatymas / Foto: Gustas Scinskas

Dizainerė pasakoja, kad ieškodama patalpų mados namams-parduotuvei, žinojo, jog įsikels į tokias, kuriose bus galima surengti ir kolekcijų pristatymus. Modernios erdvės čia suplanuotos taip, kad iš siuvyklos nesunkiai patektum tiesiai į užkulisius, o modeliai nevaržomai ratu galėtų demonstruoti kuriamus apdarus.

Šalies pramogų ir verslo atstovų itin mylima dizainerė jų palaikymo sulaukė ir šįsyk, su džiaugsmu atvykę į jaukią mados šventę, kuri stebino kitokiu konceptu. Sėdimų vietų čia nebuvo, o svečius ir kolekciją fotografė įamžino juostinių fotoaparatu.

Pirmiausia didžiuliame LED ekrane pasirodė naujosios kolekcijos vaizdo klipas, tuomet užtemo šviesos ir tik tada skambant didžėjaus grojamai muzikai pasirodė „Más 924“ kūriniais vilkintys modeliai. Kadangi kviestinių svečių skaičius – ribotas, Monika sumanė netrukus po šventės socialiniuose tinkluose pasidalinti naujausios kolekcijos videoklipu, kad naujienas išvystų kuo daugiau mados mylėtojų.

„Mano kūrybos braižas daugeliui atpažįstamas. Asimetrija, plunksnos, išraiškingos detalės, skulptūriškos formos ir tam tikri audiniai išduoda, kad tai – „Más 924“ drabužiai. Nuo savęs neatitolau ir šįsyk. Nesu grynos klasikos gerbėja, todėl ir klientės nebijo eksperimentuoti, ryškių spalvų, nors juodą irgi labai mėgstu. Šįsyk spalvinę gamą paįvairinau salotine, – pasakoja septintus metus savo drabužių ir aksesuarų prekių ženklą kurianti M. Kazakevičiūtė-Kriščiūnienė. – Pastebėjau, kad ruošdamosis į šventę moterys neapsiriboja vien tik vakarinėmis suknelėmis ir mielai puošiasi švarko ir kelnių derinių, kelnių ir šilkinės palaidinės eilute, todėl naujojoje kolekcijoje bus ir kitokio stiliaus vakarinių apdarų. Dar viena naujiena, prie kurios kartu su komanda dirbome ilgai ir atsakingai – pirmoji juvelyrikos kolekcija. Minimalistiniai ir modernūs sidabriniai ir paauksuoti auskarai, žiedai ir kaklo papuošalai, inkrustuoti deimantais arba be jų. Puiki dovana sau ir artimiesiems.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)