„Meno pasaulyje, o ypač – teatre, drabužis yra vienas iš idėjos komunikavimo priemonių. Nebyli išraiškos forma. Tai galioja ir kūrybai, scenai ir individui.

Visada sakau, kad meno, mados, muzikos ar kitų kūrybinių industrijų pasaulio atstovų neturėtų varžyti „teisingos“ aprangos taisyklės. Čia prioritetu laikau pamatinį norą pasipuošti ypatingomis progomis kaip ši, bet nuostabu, jei puošiantis pavyksta pabrėžti savitumą!

„Auksinių kryžių“ svečių stilius kaip visada parodė, kad ne visi lygiaverčiai vertiname renginio svarbą, kad ir kaip aš norėčiau švęsti meno pasaulio asmenybių įvairovę. Svarbiausias profesinis metų renginys turėtų būti pagrindinė proga atsakingai pasirinkti ir aprangą. Renginio svečiai yra renginio sėkmės dalis.

Tad lai masyvios rankinės bei darbo ar laisvalaikio apranga lieka dienos drabužinėje... Šventėms verta puoštis visai nepriklausomai nuo individualaus stiliaus!

Mano komplimentai organizatoriams už išskirtinę erdvę nuotraukoms.

Visgi šiemet buvo ir puikių pavyzdžių, kurie džiugino originalumu, išraiškingais spalviniais, siluetų ar aksesuarų pasirinkimais! O kartu dar kartą įsitikinome, kad juoda gali atrodyti puikiai. Mano komplimentai šiems vakaro svečiams“, – sakė M. Palaikytė ir nurodė geriausiai pasipuošusių svečių įvaizdžius:


Visą svečių galeriją galite peržiūrėti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)