Kol visame pasaulyje nekantriai laukta, kol bus paskelbti laimėtojai, panašaus dėmesio sulaukė ir raudonu kilimu žengiančių žvaigždžių šventiniai apdarai. Esant didžiuliam susidomėjmui, kartais saugesni atrodo nerizikingi stiliaus sprendimai, kita vertus, drąsiausi sulaukė pagyrų ir susižavėjimo šūksnių.

Pavyzdžiui, aktorė Penelope Cruz pasipuošė iš „Chanel“ archyvų – atgaivino puošnią suknelę iš 1995 m. pavasario ir vasaros aukštosios mados kolekcijos.

Natalie Portman vilkėjo siuvinėtą italų dizainerės Marios Grazia Chiuri suknelę su apsaustu. Šis apdaras buvo ir feministinis pareiškimas – ant apsiausto kraštų aukso siūlais buvo išsiuvinėti Kino akademijos nepastebėtų moterų režisierių vardai.

Kaitlyn Dever raudona „Louis Vuitton“ suknelė buvo priminimas apie tvarumo siekį, o Scarlett Johansson su Oscaro de la Rentos suknia ir perregimu korsetu tęsė rizikingų pasirinkimų tradiciją. Šiaip ar taip, mados požiūriu, ceremonija nenuvylė – joje įvairiausiomis formomis žibėjo Holivudo prabanga.

Kviečiame apžiūrėti stilingiausius viešnių įvaizdžius pagal „Vogue“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)