Praėjusią savaitę labdaringame miuzikle Sasekso kunigaikštienės vilkėta trumpa, juoda, švarko tipo suknelė nieko nebūtų nustebinusi, jei ji tebebūtų Holivudo aktorė. Tačiau drąsiai parodžiusi įdegusias kojas, kurių nedengė net pėdkelnės, Meghan Markle rizikavo nusižengti nerašytoms karališkos šeimos moterų mados taisyklėms, rašo dailymail.co.uk.

Iš tiesų 459 svarus kainavusi Kanados mados namų „Judith & Charles“ suknelė nusižengė net keturioms karališkosios šeimos aprangos kodo taisyklėms.

Oficialaus taisyklių sąrašo, žinoma, nėra, bet karalienė yra aiškiai nurodžiusi, kad egzistuoja nerašytas protokolas, nurodantis, ką ir kada turi vilkėti karališkosios šeimos moterys.

Iš tiesų nė didžiausia karališkosios šeimos maištautoja princesė Diana nedrįso nusižengti taisyklėms, kol neišsiskyrė su princu Charlesu. Argi galima pamiršti seksualią keršto suknelę (kurtos graikų dizainerės Christina Stambolian), kuria Diana pasipuošė „Serpentine Gallery“ vasaros šventei tą vakarą, kai princas Charlesas per televiziją prisipažino turintis romaną?

Kita vertus, gal kaip Dianos marčiai Meghan lemta tapti modernesniu monarchijos veidu? Kaip minėta, naujoji kunigaikštienė ne tik rodėsi viešumoje be kūno spalvos pėdkelnių, bet ir avėjo batelius labai aukštais kulniukais. Negana to, suknelė buvo juoda ir – o siaube – nedengė kelių.

Kokios tos nerašytos karališkosios šeimos moterų aprangos taisyklės? Ko negalima dėvėti?

1. Negalima rodytis viešumoje nuogomis kojomis.

Meghan Markle

2. Sijonai turi dengti kelius.

Meghan Markle

3. Negalima vilkėti juodos spalvos drabužių.

Meghan Markle

4. Negalima vilkėti kostiumėlių su kelnėmis.

Meghan Markle

5. Negalima vilkėti drabužių nuogais pečiais.

Meghan Markle

Spręskite patys, kaip M. Markle sekasi laikytis minėtų aprangos taisyklių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (68)