Pademonstruoti modeliai, anot dizainerio, leidžia įsitikinti, kokios plačios moteriškų žieminių drabužių kūrimo galimybės.

Antrosios mados namų „Emporio Armani“ kolekcijos pristatymą pradėjo plačiais švarkais vilkinčios manekenės.

Stebint kolekcijos modelius buvo galima be vargo atpažinti 84-erių metų dizaineriui būdingą braižą. Švarkai buvo derinami ir su suknelėmis, ir su laisvomis kelnėmis. Čia dominavo balta ir rausvai gelsva spalvos, taip pat raštai.

Gimtojoje Italijoje neretai tiesiog Karaliumi Giorgio vadinamas dizaineris pasistengė, kad 2019 metų rudens ir žiemos kolekcija išsiskirtų įvairove.

„Emporio Armani“ kolekcijos pristatymas

Į ją buvo įtraukta derinių su latekso tamprėmis, organzos detalėmis paįvairintų kelnių bei švarkų, trumpų aksominių švarkelių, juodų kelnių ir tokios pat spalvos palaidinių.

Vakariniams apdarams skirtoje dalyje pirmiausia pasirodė blizgančiomis juodomis arba permatomo audinio suknelėmis vilkinčios manekenės.

Netrukus jas pakeitė raudonų suknelių serija. Kiek vėliau buvo galima išvysti raudonos spalvos vakarinių kelnių ir palaidinių derinių, taip pat šortų ir švarkelių ansamblių.

Raudonos suknelės dažniausiai buvo derinamos su raudonais aukštaauliais – savotiška aukštakulnių ir kojinių kombinacija. Net vakarinės rankinės buvo raudonos spalvos.

Pagrindiniai naujausios G. Armani kolekcijos akcentai – spalvos, rašai, permatomos tekstūros, blizgios detalės ir geometrinės formos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)