Tačiau tarp jų neseniai atsidūrė ir batai, kurie jau spėjo būti praminti bjauriausiais. Nors šis titulas jiems priskirtas neveltui, visgi jie tapo mėgstami ne tik įžimybių, bet ir mada besidominčių asmenybių.

Tad kodėl šio modelio avalynė praminta bjauria? Pasirodo, kad šį sezoną stilius siejamas su neproporcingumu, keistos išvaizdos detalėmis bei neuniversalumu.

Tendencijų viršūnėje šį sykį atsidūrė smailianosiai bateliai, išilginta proporcija bei trumpu, kauliukų nesiekiančiu aulu. Ryškiausias tokio modelio akcentas - nedidelis plonas kulniukas.

Šią avalynę siūloma vilkėti prie platėjančių klasikinio stiliaus kelnių, siaurų skinny tipo džinsų, sportinio stiliaus džemperių ir marškinėlių, ryškiaspalvių kailių - tarytum sunkiai tarpusavyje suderinamų stilių.

Šie bateliai ko gero geriausiai tiks toms, kurios nemėgsta avėti aukštakulnių, dievina komfortą, tačiau nori atrodyti elegantiškai, o savo įvaizdžiui suteikti modernumo prieskonį. Pastarąjį avalynės modelį pristatė mados namai „Chanel“, vėliau jų pėdomis pasekė ir kiti prekės ženklai.

Tačiau smailianosiai bateliai nėra itin universalus ir praktiškas pasirinkimas, jeigu aktyviai sekate naujausias mados tendencijas ir stengiatės jas pritaikyti. Nebent jūs tokį modelį pritaikysite prie savo individualaus stiliaus ir nepasiduodite naujovių įtakai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)