Šiandien vienas madingiausių vakaro drabužių - prašmatnus aksominis kelnių kostiumas arba suknelė. Aksomo audinys įvaizdžiui suteikia ne tik karališkos prabangos, bet ir gyvybingumo, nes pagavęs šviesą jis tarsi ima raibuliuoti. Šį rudenį idealus pasirinkimas bus tamsių atspalvių aksomas: naktinio dangaus, bordinis, baklažanų, žaliai mėlynas arba geltonojo aukso.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Bene universaliausias pirkinys - aksominis švarkas, kuris pritaps tiek prie kasdienės, tiek prie vakarinės aprangos. Eilinę dieną jis papuoš ir patį paprasčiausią (ar net pabodusį) džinsų ir marškinėlių derinį, o vakare naujam gyvenimui prikels mažą juodą suknutę, klasikinį tamsių kelnių ir baltų marškinių ansamblį. Jei norite tapti vakaro primadona, vilkėkite aksomu nuo-iki - aksominis kelnių kostiumas šįmet mados gurmanių spintoje privalomas.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Jei laukia prašmatni vakarienė, nebijokite čia pasirodyti vilkėdama ilgą aksomo suknią, atrodysite tarsi tikrų tikriausia dama. Prie suknios puikiai tiks žėrinčiais akmenimis inkrustuotas papuošalas arba auksinės detalės. Prisiminkite ir kitą šįmet išpopuliarėjusį aksesuarą - ant kako rišamas audinio juosteles. Jei vilkite suknelę atviresne dekoltė, kaklą papuoškite aksominiu kaspinėliu.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Suteikti įvaizdžiui liukso klasės galite ne tik aksominiais drabužiais, bet ir aksesuarais. Madingiausia sezono detale šįmet tapo aksominiai bateliai, o tiksliau - aulinukai. Tokius aulinukus arba superilgaaulius palikite kasdienai ir vakarėliams, o oficialiems renginiams labiau tiks klasikiniai aksominiai aukštakulniai arba elegantiškos basutės.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)