Šventiškai nusiteikę svečiai neužmiršo ir tinkamai pasipuošti, juk prancūzai kaip niekas kitas pasižymi puikiai išlavintu skoniu ir stiliumi. Juk daugelis kūrėjų įkvėpimo semiasi iš prancūzų.

Apgalvoję detales iki smulkmenų, vakaro dalyviai rinkosi skoningus, neperkrautus aprangos akcentus.

Po Prancūzijos ir Lietuvos giedamų himnų, sveikinimo kalbą tarė Prancūzijos ambasadorius Philippe Jeantaudas, po kurios ir toliau tęsėsi jaukus prancūziškas vakaras su maloniais pašnekesiais.

Prancūzijos rezidencijos kieme apsilankė ir DELFI Stilius, kur įamžino stilingiausius vakaro svečius. Tuos, kurie nepatingėjo ir apgalvojo smulkiausias detales bei akcentus savo aprangoje.

Benita Guillaume

Ypatingą dėmesį patraukė pasirinkti aksesuarai – rankinės ir delninės, segės, papuošalai. Jie suteikė elegancijos pasirinktam įvaizdžiui ir išskirtinumo. Kitos viešnios stengėsi originalumą atrasti pasirinkdamos įdomesnius ir nenuobodžius rūbų audinius – nuo pastelinių iki labai ryškių. Taip pat daugelio žmonių aprangose dominavo Prancūzijos vėliavos spalvos – mėlyna, balta ir raudona. Būtent tokios spalvos švarkais, suknelėmis, kostiumėliais ir buvo pasidabinę svečiai.

Net ir vyrai nevengė įdomesnių aprangos detalių. Štai prancūzų kultūros ir mados žinovas Eugenijus Skerstonas buvo užsidėjęs išskirtinę skrybėlaitę, kuri anksčiau buvo skirta dėvėti plaukiojant kanoja.

Eugenijus Skerstonas

DELFI Stilius fotogalerijoje pamatykite, kaip puošėsi Prancūzijos nacionalinės dienos minėjimo svečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt