Penktadienį Klaipėdos dramos teatre vykusiame seminare ji pristatė Lietuvoje ir užsienyje unikalią paslaugą – „OZmakeup.lt sistema“.

Prieinama kiekvienai

Anot idėjos autorės O. Žuravliovos, tai – tikra revoliucija makiažo srityje. Trijų etapų „OŽ makeup sistema“ leis moteriai pažinti save, suprasti, koks makiažas tinka būtent jai ir išmokys juo naudotis.

„Jau dešimtmetį moterims darau makiažą, vedu paskaitas, seminarus, išleidau knygą. Tačiau supratusi, kad vis tiek nespėsiu prisiliesti prie kiekvienos lietuvės, jai patarti ar atsakyti į rūpimus klausimus, kilo mintis pasinaudoti informacinėmis technologijomis ir sukurti inovatyvią, kiekvienai moteriai prieinamą sistemą. Tiesiog tam, kad geriau pažintų save ir pati išmoktų pasidaryti profesionalų makiažą“, – atskleidė O. Žuravliova.

Vizažo meistrės teigimu, šia sistema naudotis labai paprasta. Tereikia tinklalapyje „OZmakeup.lt“ prisijungti prie sistemos, nusiųsti savo nuotrauką ir atsakyti į keletą klausimų.

Sutaupys laiko

Pagal gautą informaciją internete dirbantys profesionalūs vizažistai per 24 valandas paruoš išsamią personalizuotą virtualią makiažo knygą. Joje bus pateikta lengvai suprantama informacija apie moters veido bruožus, formą, privalumus ir trūkumus, patarimai kaip prižiūrėti veido odą.

Taip pat moterys sužinos, kaip atlikti nepriekaištingą makiažą – nuo veido odos puoselėjimo, jos padengimo, iki kontūravimo schemų.

Kartu su knyga vizažistai už prieinamą kainą pasiūlys įsigyti ir kosmetikos rinkinį, kuriame, atsižvelgus į odos tipą, veido bruožus ir poreikius, bus individualiai pritaikyti kosmetikos produktai visiems makiažų tipams.

„Man pačiai tai atrodo labai patogu. Komplektuodama pirmąsias kosmetikos dėžutes prisiminiau, kiek daug laiko atimdavo klienčių konsultavimas, tai yra keliauti po parduotuves ir kiekvienai atskirai atrinkti tinkamą kosmetiką. Dabar visa tai vyks kur kas greičiau ir patogiau. Noriu, kad visoms moterims ši paslauga būtų prieinama tiek laiko, tiek finansine prasme“, – privalumus vardijo makiažo revoliucionierė.

Trečias ir kone svarbiausias etapas sistemoje – makiažo vertinimas. Virtualios programos dalyvė, gavusi specialiai jai adresuotus profesionalų vertinimus, galės eksperimentuoti ir pamėginti atlikti jai pasiūlytą makiažą.

Pabandžiusi ir „OŽ Makeup“ komandai nusiuntusi rezultatą atspindinčią nuotrauką vos per keletą minučių sulauks išsamaus komentaro su pastabomis ir patarimais.

Makiažas – per 5 minutes

„Šią sistemą kūrėme kartu su profesionalų komanda. Atsižvelgę į pasaulines tendencijas ir tai, jog šiandien žmonės yra tiesiog pavargę nuo masėms skirtos produkcijos ir ieško savitumo, turime didelių lūkesčių ir tikime, kad ši sistema moterims patiks“, – šypsojosi O. Žuravliova ir pridūrė, kad tinkamas makiažas dailiosios lyties atstovei yra vienas didžiausių pasitikėjimo šaltinių.

Ji įsitikinusi, kad išorinis grožis papildo nuostabų kiekvienos asmenybės vidų ir sukuria harmoniją.

Beje, be unikalios sistemos, Klaipėdos dramos teatre vykusiame seminare „Grožio vakaras su Olesia Žuravliova“ gausiai susirinkusias dalyves nustebino ir kitos makiažo naujovės. Pristačiusi dieninį, vakarinį, proginį makiažus, O. Žuravliova pademonstravo kaip atlikti „Express“ makiažą. Renginio metu pirmą kartą istorijoje makiažas buvo padarytas vos per penkias minutes.

Galerija

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)