Tačiau toks iššūkis tapo tikru išbandymu susirinkusiems į šventę: kaip atrasti originalių drabužių ir išsiskirti iš minios? Todėl vieni rinkosi švarkus, kiti – kelnes, treti – marškinius. Deja, bet nepavyko išvengti ir kurioziškų situacijų – net trys merginos tame pačiame renginyje pasirodė vilkėdamos identiškomis suknelėmis.

Pasirodo, jas stileivos įsigijo „Zara“ parduotuvėje. Viena iš viešnių prisipažino, kad ją pirko už 20 eurų. „Taip ir nutinka, kai perki drabužius išpardavimų metu“, – su lengvu nusivylimu sakė viena iš trijų vienodai apsirengusių merginų.

Nepaisant aprangos kodo iššūkių ir nesusipratimų, vidiniame „Menų spaustuvės“ kiemelyje susirinkę svečiai galėjo apžiūrėti naująją akinių kolekciją ir fotografijų parodą.

Kaip kalbėjo prekinio ženklo „Supernormal“ įkūrėja Goda Narijauskaitė, atėjo laikas žingsniuoti pirmyn ir pristatyti naujausius planus, projektus ir mintis.

„Man ši diena ypatinga ir labai džiaugiuosi, kad esate čia. „Supernormal“ nėra tik objektus kurianti žmonių grupė, mes ne tik kuriame akinius. Mes manome, tikime ir matome, kad galime tapti tam tikra platforma, kuri siekia įtraukti į madą visus žmones, neskirstant jų pagal tuos keistus standartus ir subjektyvius matymus“, – susirinkusiems svečiams sakė naujo prekinio ženklo įkūrėja Goda Narijauskaitė.

Nuotraukų galerijose susipažinkite su renginio svečiais ir nauja akinių kolekcija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (165)