„Jau kurį laiką šalia paltų, lietpalčių ir striukių mūsų parduotuvėse buvo matyti moteriški švarkai, kelnės, marškiniai, palaidinės ir kiti kasdieniam dėvėjimui skirti ir gerą paltą papildantys drabužiai, – pasakoja Meda Jonaitytė, „InAvati“ pardavimų vadovė. – Tačiau moterys vis teiraudavosi, ar neketiname sukurti ir pagaminti ir tokių pat kokybiškų ir stilingų drabužių vasarai, nes jų esą trūksta. Todėl mūsų kūrybinė komanda atliko namų darbus ir štai jau pristatome pirmąją pavasario-vasaros kolekcija, kurią pagaminome iš lino ir kitų lengvų natūralių audinių“.

„InAvati“ pristato pirmąją vasarinę kolekciją

M. Jonaitytės teigimu, toks žingsnis – tai ir rimtas verslo sprendimas, norint išvengti asortimento sezoniškumo ir kiekvienu metu laiku klientėms pasiūlyti orui ir poreikiams aktualų drabužį. Nuo šiol į studiją-parduotuvę Vilniuje užsukusios moterys visada galės rasti tai, ko tądien labiausiai reikia – paltą žiemai, lietpaltį rudeniui ar pavasariui, lino suknelę vasarai, kostiumėlį darbui, kokteilinę suknelę progai, lengvą striukę šeimos laisvalaikiui gamtoje, rašoma pranešime spaudai.

Prieš kelias dienas prekyboje pasirodžiusi nauja vasarinių drabužių kolekcija moterims – tai duoklė kone vasariškiausiam pluoštui linui. Kolekcijoje taip pat rasite lino su šilku kostiumą, iš lino su viskoze pagamintų klasikinių ir marškininių suknelių, kelnių, švarkų, palaidinių, net galvos aksesuarų.

Pirmoji „InAvati“ vasaros kolekcija harmoningai tęsia daugelį metų kurtą ženklo estetiką, kurioje akcentuojamas siluetų paprastumas, santūrus šiaurietiškos gamtos koloritas, aukšta dizaino ir gamybos meistrystė, audinių kokybė ir ilgaamžiškumas.

Kurdama debiutinę vasaros kolekciją, kūrybinė komanda pirmiausiai galvoje turėjo būtent šią ženklo filosofiją vertinančią savo klientę – klasikinius, kiek modernumu pagardintus siluetus mėgstančią miestietę, kuri turi puikų skonį, domisi mada ir jos naujovėmis, tačiau nebūtinai leidžiasi į rizikingas mados avantiūras.

„Todėl ir ši kolekcija yra be galo stilinga ir rafinuota, su aiškiu mados prieskoniu, bet ne kiek nerėžia akies, yra nuosekli, turi išliekamąją vertę, jos modeliai ilgaamžiai ir nepraras savo aktualumo kitą sezoną ar net po penkerių metų. Be to, linas mieste – o būtent tokią frazę kurdami kolekciją turėjome galvoje – yra nauja ir gaivu, ir pamatysite – būtent lino šią vasarą ant stilingų moterų matysime vis daugiau ir daugiau“, – įsitikinusi M. Jonaitytė.

„InAvati“ pristato pirmąją vasarinę kolekciją

Ne kartą nacionaliniais prizais už tekstilės produktų inovacijas apdovanotas prekės ženklas „InAvati“ priklauso siuvimo įmonei „Siulvedė“. Čia dirba patyrusių specialistų kolektyvas, dizaino komandai vadovauja pripažinta dizainerė Kristina Kruopienytė.

„Tikimės, kad naujas mūsų projektas – lengvas vasarinis asortimentas – neliks be dėmesio, patiks ir bus dėvimas ir Lietuvoje, ir svetur. Su klientais esame užmezgę labai gražius santykius, visada atsižvelgiame į jų norus. O ir mums kaip įmonei toks naujas žingsnis yra svarbus ir atveria kelia į verslo tvarumą – nuo šiol darbų ciklas bus nesustojantis, visada turėsime ką kurti, ką gaminti ir ką pasiūlyti savo parduotuvėse“, – aiškina M. Jonaitytė.

„InAvati“ pristato pirmąją vasarinę kolekciją

Šiomis dienomis fabriko sandėliai jau pildomi ir ateinančiam rudeniui ir žiemai skirtais naujais paltų ir striukių modeliais, kurie prekyboje pasirodys jau rugsėjo pradžioje. Tęsiama ir sėkminga, prieš dvejus metus pasirodžiusi viršutinių drabužių linija vyrams, kurią „InAvati“ kuria kartu su mados analitiku, edukacinio projekto „Suprasti madą“ įkūrėju Arnoldu Remeika. Tad rudenį naujienų sulauks ir vyrai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)