Nieko nuostabaus, nes tai – vienas svarbiausių, reikšmingiausių ir populiariausių metų kultūros renginių. Pagrindinėje leidėjų, autorių ir skaitytojų susibūrimo vietoje net keturias dienas – nuo ketvirtadienio iki sekmadienio – galima ne tik įsigyti knygų, bet ir pabendrauti su mėgiamais ir pamiltais rašytojais.

Didžiausioje knygų mugėje Baltijos šalyse literatūros gerbėjų ratas yra itin platus. Norinčių įsigyti naujutėlaičių knygų ir kitų leidinių susirinko įvairių žmonių – nuo jaunų iki senyvo amžiaus. Čia jų atvyko ir iš užsienio.

Šį kartą DELFI Stilius apsilankė Knygų mugėje, kur įsitikino, kad žmonės čia – labai spalvingi ir šventiškai nusiteikę. Matyti, kad meniškos sielos asmenybes traukia ryškios spalvos, o ir noras išsiskirti iš minios. Atvykę tuoj pat įsitikinome – čia lankosi drąsūs ir įdomūs žmonės.

Pažiūrėkime, kaip rengiasi piliečiai, kurie domisi literatūra ir smalsauja. Atrodo, kad čia – kur kas daugiau ryškių asmenybių nei galima sutikti vaikštinėjančių sostinės gatvėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (65)