Per šias žiemos šventes puoškitės ne elementariais klasikiniais aksesuarais, bet modernesniais, išskirtiniais. Pagrindinės 3 žiemos aksesuarų tendencijos - dekoravimas perlais, kristalais ir metalinėmis detalėmis.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

Neprašausite išsirinkusi juodą spalvą, tokios rankinės ir bateliai tiks prie daugelio vakarinės aprangos variantų. Be to, juoda yra idealus pagrindas ant kurio puošmenos atsiskleidžia visu grožiu.

PERLAI

Perlais dekoruoti bateliai ir rankinės puikiai tiks toms, kurios mėgsta laiko patikrintą eleganciją ar norėtų aprangai suteikti prabangos. Šį sezoną madingi masyvesni perlai. Jie atstoja avalynės užsegimus, yra inkrustuojami į kulnus ar tvirtinami prie noselių. Perlais puošta avalynė arba rankinė taps dailiu aprangos akcentu, tai ideali mažos juodos suknelės palyda.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

L.K. Bennett, NICHOLAS KIRKWOOD, COLIAC, gamintojų nuotr.

DSQUARED2, Mango, Asos, gamintojų nuotr.

Aldo, Miu Miu, gamintojų nuotr.

KRISTALAI

Kristalai ir brangiųjų akmenų inkrustacijos - glamūro gerbėjoms. Akmenėliais žėrintys aksesuarai atrodo prašmatniai, bet jaunatviškiau nei perlai. Jeigu norite aprangai suteikti žaismingumo, netikėtumo, rinkitės spalvotais akmenėliais ar žėručiais puoštus batelius arba rankinę. Pabrėžkite dailų vakarinį makiažą rinkdamasi aksesuarus, kurių kristalai atkartotų makiaže naudotas spalvas ar būtų panašių atspalvių. Pavyzdžiui, jei lūpos nudažytos raudonai, kristalai ant rankinės galėtų būti bordo atspalvio arba rožiniai.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

H&M, Laura Biagiotti, Asos, gamintojų nuotr.

Boohoo, Zara, DOLCE & GABBANA, gamintojų nuotr.

METALAS

Metalo puošmenos (sagtys, metalizuotos batelių nosys arba vienas madingiausių šaltojo sezonų elementų - metaliniai žiedai) - idealus pasirinkimas minimalizmo gerbėjoms. Tokios detalės aprangai suteiks modernumo, griežtumo, o jei bateliai ar rankinė kniedyti, atrodysite jaunatviškiau, šelmiškiau. Metaliniais elementais dabinti aksesuarai puikiai derės prie skulptūriškų siluetų ir minimalistinio stiliaus drabužių.

Sipa Press/Scanpix nuotr.

Aldo, Stradivarius, Högl, gamintojų nuotr.

Mango, H&M, gamintojų nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)