Ruda spalva išlieka madinga ne tik rudenio sezonu, ją galima dėvėti ir suderinti visais metų laikais. Šiais metais sparčiai populiarėja kaštoninės spalvos drabužiai, kuriuos galima priderinti su kitais rudos spalvos atspalviais, pavyzdžiui, kaip padarė viena mergina, suderindama kaštoninės spalvos batus bei sijoną su karameliniu švarkeliu. Prie tokio stiliaus galima priderinti tiek klasikinio stiliaus rankinukus per petį, tiek „tote bag“ stiliaus krepšelį ar „shopper bag“.

Miglės Gaidenkaitės nuotr.

2023-aisiais dominuoja „Viva Magenta“ spalva ir visi jos atspalviai. Nuotraukose galima matyti tiek rožinę, tiek mėlynai violetinę spalvas ir jomis pasipuošusias merginas. Merginos prie savo aprangos avėjo prie daug ko tinkančius juodos spalvos aukštakulnius.

Miglės Gaidenkaitės nuotr.

Apsirengus ryškiai neįmanoma likti nepastebėtai, todėl daugiau jokių papildomų detalių aprangoje nereikia, nebent stilių įdomesniu galima padaryti priderinant skrybėlę ar saulės akinius. Skritulio formos, storesnio rėmo akiniai nuo saulės stilių padaro dar klasiškesnį.

Pastaraisiais metais viena populiariausių išlieka pastelinės spalvų paletės – kreminė spalva. Šia spalva pasipuošusių žmonių Kauno gatvėse galima išvysti tikrai daug. Kauniečiai puošiasi tiek kreminės spalvos laisvalaikio kostiumais, tiek suknelėmis ar švarkeliais.

Miglės Gaidenkaitės nuotr.

Tiesa, su kremine spalva reikėtų būti atsargiems, norint eksperimentuoti, kadangi ji tikrai nederės su „sunkiomis“ spalvomis. Su kremine spalva siūloma derinti pastelinius ar rudus atspalvius, taip pat visada tiks klasikinės – juoda ir balta spalvos.

Daugiau įvaizdžių galite išvysti galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)