Pasikapsčius fotonaujienų agentūrose, galima išvysti netikėtų kadrų, kuriose K. Middleton atrodė tarsi kitas žmogus. Elegantišku klasikiniu stiliumi jos įvaizdis toli gražu nekvepėjo, o pastelinės spalvos buvo retas svečias jos garderobe.

Ilgi sijonai ir suvaržyti kostiumėliai tikrai nebuvo Kate drabužinės dalis. Margaspalviai raštai, palaidinės ant plonyčių petnešėlių, laisvalaikio džinsai. Kas būtų pagalvojęs, kad karališkoji stiliaus ikona galėjo taip rengtis?

Kate Middleton

Tad nieko nuostabaus, kad prie jos įvaizdžio padirbėjo garsiausi stilistai ir dabar jau niekas nepaneigs, kad kunigaikštiene tapusios K. Middleton stilius – nepriekaištingas.

Už tai Kate turėtų būti dėkinga Natashai Archer – vienai iš Kate stilisčių, asmeninių asistenčių bei patarėjų, besirūpinančių jos įvaizdžiu. Akivaizdu, kad ji ne tik pakeitė kunigaikštienės skonį, bet ir kardinaliai pakeitė jos įvaizdį į kur kas solidesnį.

Nors karališkieji rūmai niekada oficialiai nepatvirtino, kad jos drabužine rūpinasi N. Archer. Vis tik tai ne kartą tvirtino gerai žinomi dizaineriai, kurie ir atskleidė, kad būtent Natasha rūpinasi jos išvaizda.

Stebint K. Middleton pasirinktus aprangos derinius, atrodo, kad ji dirba puikiai.

Nuotraukų galerijoje įvertinkite Kembridžo kunigaikštienės stiliaus pokyčius.