JAM:

Individualiai siūti marškiniai

Marškiniai yra bazinio garderobo dalis ir juos rasite kiekvieno vyro spintoje. Vieni juos mėgsta labiau, kiti mažiau, bet kas nenorėtų turėti individualiai pasiūtus marškinius būtent jam? O jeigu dar marškiniuose išsiuvinėti inicialai – fantastika. Tokia dovana tiks ir tiems, kuriems sunku atrasti puikiai tinkančius drabužius, nes figūra nėra standartinė: tai galioja labai aukštiems arba žemo ūgio, sportininkams arba stambesnio sudėjimo vyrams.

Dovanų idėjos

Kaklaraištis ir fantazija

Kokybiškas kaklaraištis ir fantazija, kitaip dar vadinama švarko nosinaite, turi būti kiekvieno vyro spintoje, nesvarbu, ar vyras nešios juos kiekvieną dieną, ar tik per šventes. Jeigu tai pirmasis kaklaraištis ir fantazija, rekomenduoju rinktis bazines spalvas: mėlyną, žydrą, juodą arba pilką. Jeigu jų spintoje yra daugiau, galima rinktis įvairius raštus ir retesnes spalvas, juk šiuo atveju tikslas – nustebinti išskirtinumu ir, galbūt, reta spalva ar raštu.

Dovanų idėjos

Telefono dėklas

Šiais laikais telefonai vis didesni ir jų korpusai stikliniai, tad nenuostabu, jog daugelis iš mūsų norime apsaugoti savo išmaniuosius nuo galimų pažeidimų. Verta prisiminti, kad telefono dėklai jau tapo individualaus stiliaus išraiška. Pasirinkimas labai platus – net žymiausi prekiniai ženklai kiekvienais metais išleidžia įdomius telefono dėklų variantus. Dabar yra itin geras metas rasti telefono dėklą su nuolaida, kadangi daugelyje vietų jau prasidėjo didieji metų išpardavimai.

Dovanų idėjos

Asmeninis apsipirkimas su stilistu

Dažnas vyras pasakytų, kad apsipirkimas, tikriausiai, nėra jo mėgstamiausias užsiėmimas, bet kas nenorėtų atrodyti stilingai ir šiuolaikiškai? Būtent tam ir yra stilistai, kurie pasirūpins stiliaus paieškomis ir iš anksto sudėlios derinius, o atvykus į parduotuvę tereiks pasimatuoti bei nusipirkti. Dovanų kuponas asmeniniam apsipirkimui – tiesiog puiki dovana, kurią galima bus išnaudoti ateityje, kai koronaviruso situacija bus suvaldyta.

Dovanų idėjos

JAI:

Šilkinė plaukų gumelė arba šalis

Įprastos gumytės labai pažeidžia plauko paviršių. Guma bei metalinės detalės trinasi, tad plaukas rišimo vietoje lūžinėja. Dėl šios priežasties atsirado gražus ir saugus būdas apsaugoti savo plaukus kartu atrodant stilingai – šilkinės plaukų gumelės, padedančios palaikyti puikią plaukų sveikatą bei tampančios stiliaus akcentu. Gumelių pasirinkimas yra didelis, ne vienas lietuvių kūrėjas jų gamina net tris dydžius.

Šilkinis šalis – ne tik prabangi, bet ir funkcionali, ne per brangi dovana. Jeigu parinksite bazinės spalvos šalį, jis derės prie visų įmanomų drabužių derinių. Universaliausias variantas yra 50x50cm dydžio šalis. Rinkitės smėlio, baltą, melsvą, rusvą, juodas spalvas.

Dovanų idėjos

Stilisto konsultacija

Kiekviena moteris kartais susiduria su dilema, pirkti drabužį ar ne? Dažniausiai kreipiamasi patarimo į savo draugus ar šeimos narius, tačiau stilistas nuotolinės individualios konsultacijos metu gali suteikti daug daugiau reikiamos informacijos. Stilistas supažindins su mados tendencijomis, papasakos apie figūros tipus bei, įvertinus savąjį, patars, ko reikėtų vengti, o į kokius drabužius verta atkreipti dėmesį.

O gal artėja šventė ir nežinote, kaip norėsite pasipuošti? Stilistas padės sudėlioti derinį, papasakos, kur įsigyti ir dar pasidalins stiliaus subtilybėmis. Tai ne tik naudinga, bet ir originali dovana.

Dovanų idėjos

Piniginė arba rankinė

Tikriausiai kiekviena moteris apsidžiaugtų dovanų gavusi rankinuką ar piniginę. Jeigu nežinote, kaip išrinkti tinkamą, svarbiausia atkreipti dėmesį į detales – kuo jų yra mažiau, tuo daiktas universalesnis ir lengviau įsilies į moters garderobą. Remkitės minimalizmo sąvoka – genialumas slypi paprastume.

Dovanų idėjos

Segė

Segės daugeliui asocijuojasi su praeitu amžiumi, nes dažniausiai yra perkrautos detalėmis, bet visai kitokia situacija su žinomų prekės ženklų segėmis. Jos yra minimalistinio stiliaus, auksinės arba sidabrinės, su inicialais ir lengvai dera prie švarko, megztinio, palto ar marškinių. Tokia segė – puiki stiliaus detalė, suteikianti drabužiui brangumo bei kitoniškumo.

Dovanų idėjos

Kašmyras

Nesvarbu ardovanosite pirštines, ar megztinį, tai – ilgaamžis daiktas. Visi mes žinome kašmyro švelnumą, suteikiamą šilumą ir skleidžiamą prabangos jausmą. Svarbu, kad pataikytumėte su dydžiu. Jeigu tai megztinis, nugvelbkite iš brangaus žmogaus spintos panašų drabužį, kad galėtumėte sulyginti su tuo, kurį norite dovanoti. Tas pats galioja ir pirštinėms. Kiekvienos plaštakos dydis skiriasi, tad, jeigu yra galimybė, sužinokite dydį iš anksto. Su dovanojamų pirštinių dyžiu galite nesunkiai prašauti.

Dovanų idėjos
Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)