Pamačius V. Volpicellos ryškius apdarus akimirksniu apima noras padaryti revizija spintoje, o visus neutralių spalvų drabužius iškeisti į vasariškų, ryškių spalvų ir ornamentų apdarus.

Viena iš brangiai nekainuosiančių idėjų – ryškiai raudona skarelė ant kaklo. Šis aksesuaras nepelnytai primirštas. Stilistė žaviai pasiriša raudoną skarelę, šis aksesuaras ant kaklo puikiai dera prie neutralios spalvos nertinio ar suknelės.

Rudens mados renginiuose V. Volpicellą galima dažnai pamatyti vilkinčią ilgu ar iki pusės blauzdų paltu, kuris ne mažiau išraiškingas, nei po juo esantys drabužiai. Stilistė mėgsta ryškių spalvų paltus, liemenes, bet ji nepersistengia – pavyzdžiui, prie skaisčiai raudonos liemenės mūvi neutralesnio rusvo atspalvio kelnes.

V. Volpicella yra sakiusi, kad jos pasaulis – tropikai: „Man vasara trunka ištisus metus.“ Tai žinant tampa aišku, kodėl jai taip tinka žaismingi vaisių, gėlių ir lapų ornamentai ant drabužių. Ji geba žaviai suderinti skirtingus ir tuo pačiu kažką bendro turinčius raštus, taip sukuria drąsius, bet skoningus ansamblius.

Drabužiai su gyvūnų kailių raštai neretai laikomi neskoningais, bet tik ne tada, kai juos dėvi V. Volpicella. Ji pasirenka vieną gyvūno kailio rašto drabužį, prie jo priderina neutralius drabužius ir visada atrodo nepriekaištingai elegantiškai.

Ši stilistė nepaliauja žaisti su papuošalais – retai kada galima pamatyti ją be žaismingų, spalvingų apyrankių, širdelių, žvaigždučių formų aksesuarų, daugybės apyrankių iš karoliukų. Žaismingi aksesuarai – linksmas jos ryškiaspalvių ansamblių štrichas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)