Šįkart išpardavime, kuriame parduodami dizainerių gamybos likučiai ir pavyzdiniai gaminiai, dalyvauja garsūs lietuviški prekių ženklai: „Diana Paukštytė“, „Ieva Daugirdaitė“, „The Knotty Ones“, „OHMY“, „Robert Kalinkin“, „Flow Clothing“, „Sauths Lietuva“, „Egyboy“, „Natali Silhouette“, „Miela.co“, „Inavati“, „Coat Creators“, „Kristina Sviderskaitė“, „Saviti“, „Loulu Et Tu“, „Bonboz“, Distyled“, „Gėda Pelėda“, „Coocoomos“, „Rudnė“, „DowntownGurl“, „Foglands“.

Didysis LT dizainerių išpardavimas: Ruduo/Žiema

Išpardavimas sostinėje organizuojamas jau trečius metus ir vykdavo kas pusmetį, tačiau dėl didėjančio susidomėjimo jį planuojama rengti keturis kartus per metus.

Žmonės čia plūsta ne tik tam, kad spėtų pagriebti paskutinius mėgstamo dizainerio drabužius, bet ir dėl viliojančių nuolaidų. Kainos čia prasideda nuo kelių eurų ir kyla link kelių šimtų, nešykštima ir dydžių – nuo XS iki XL.

Lietuvoje dabar vyksta daug mados renginių, o ypač jų daug Vilniuje, bet tai, kad šis išpardavimas vis auga, parodo gražų dalyką – žmonės išties vertina vietos kūrėjus.

Kadangi mažais tiražais siuvami dizainerių gaminiai įprastai kainuoja nemažai, čia atsiranda galimybė atnaujinti garderobą už greitosios mados kainas“, – sako mados ir gyvenimo būdo komunikacijos agentūros „A|PR“ įkūrėja, išpardavimo organizatorė Aušra Prasauskaitė.

Išpardavimas vyks nuo ketvirtadienio iki sekmadienio, jame dalyvauja beveik trisdešimt Lietuvos kūrėjų, siūlančių įvairiausių prekių: galite įsigyti diržų, rankinių, rūbų, maudymosi kostiumėlių, kepurių ir net kojinių. Šiemet, nors ir negausiai, organizatoriai asortimentą papildė avalyne iš vieno populiaraus ir vertinamo sostinės butiko.

Anot A. Prasauskaitės, būtent ketvirtadienį laukiamas didžiausias žmonių antplūdis, tačiau nespėjantiems neverta nusiminti. Išpardavimui dizaineriai iš viso pristatė apie 5 tūkst. prekių, tad ant kabyklų reguliariai atsiras vis naujų daiktų.

„Egyboy“ marškinėliai, 29 eur

„Kai kurie dizaineriai mums duoda vos kelioliką, o kiti – kelis šimtus daiktų. Greičiausiai graibstomi yra Dianos Paukštytės, „A.P.“ ir „Egyboy“ drabužiai, taip pat labai populiarios odinės rankinės iš „Distyled“ bei „Gėda Pelėda“. Odiniai aksesuarai įprastai būna brangūs, tad tai gera proga rankines įsigyti už pusę kainos ar net mažiau“, – pasakojo išpardavimo iniciatorė.

A. Prasauskaitė ypatingai džiaugiasi, kad pavyko sukurti gerus santykius su dizaineriais. Esą dėl to išpardavime galima rasti net ir naujausių dizainerių kolekcijų, kurioms taikomos mažesnės kainos nei įprastuose prekybos taškuose.

Štai, pavyzdžiui, ant vienos iš pakabų puikuojasi naujausios kolekcijos „Coocoomos“ paltas, kuris parduodamas su 100 Eur nuolaida.

„Coocoomos“ paltas iš naujausios kolekcijos, 799 Eur (100 Eur nuolaida)

Didysis mados išpardavimas vyks iki sekmadienio, sostinės Trakų g., restorano „Dublis“ patalpose.

DELFI Stilius fotogalerijoje – siūlomi dizainerių drabužiai, aksesuarai ir jų kainos.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt