Ką dėvėti 2023 m. Naujųjų metų išvakarėse – geriausios aprangos idėjos

Jei tikite, kad Naujieji metai praeis taip, kaip juos pasitinkate, turėtumėte švęsti šią šventę su visais atributais. Naudokite geriausius vakarinius drabužius, kurie jums tinka, rašoma unian.net.

Jei galite rinktis suknelės spalvą, geriausias būdas švęsti 2023 m. Naujųjų metų išvakarėse – vilkėti juodą suknelę. Juoda spalva yra metų simbolio spalva, elegancijos, pasitikėjimo savimi ir santūraus seksualumo spalva. Pridėkite šventinį akcentą su blizgučiais, šydu ar gražiu diržu.

Dar viena nuostabi Naujųjų metų aprangos spalva – aukso. Ji pritrauks dėmesį ir padarys jus vakarėlio žvaigžde. Tokios suknelės nereikia pabrėžti aksesuarais ir ryškiu makiažu, nes pati aukso spalva yra gana pastebima. Be to, sidabrinė, violetinė, smaragdinė, visi mėlyni atspalviai laikomi laimingomis spalvomis Naujaisiais 2023 metais.

Per šventę nedėvėkite ryškių spalvų drabužių, nes metų simbolis vertina kuklumą. Taip pat reikėtų vengti natūralios odos ir kailio, gyvūnų motyvų ir gyvūnų formos papuošalų. Jei jūsų naujametinė suknelė neįmantri, o jūs norite kažkuo išsiskirti – galite pasipuošti stambiais papuošalais ir užbaigti įvaizdį. Tai gali būti ilgi auskarai arba didelis vėrinys. Tačiau astrologai pataria per šią šventę nenešioti senų, nusidėvėjusių ir plastikinių papuošalų.

Jei neturite galimybės ar noro puoštis vakarinėmis suknelėmis, nieko baisaus. Naujieji metai yra šeimos šventė, o 2023 m. Juodojo triušio simbolis vertina paprastumą ir gebėjimą džiaugtis mažais dalykais. Todėl Naujųjų metų išvakarėse galima atrodyti prašmatniai vilkint įprastą laisvalaikio megztinį, jei tik jūsų veidą puošia šypsena. Taip pat galite pagalvoti apie šeimos Naujųjų metų išvakarių linksmybes – visa šeima gali apsirengti tos pačios spalvos ir stiliaus megztiniais.