Idėjų dovana: vienas praktiškiausių drabužių moters spintoje - juodas pieštuko sijonas.

Už tokį pieštuko sijono modelį, kokį turime šiandien, dėkokime Cristian Dior, kuris 1954 - aisiais mums padovanojo šį praktišką ir puikiai atrodantį drabužį.

Marlene Dietrich dėvi Christian Dior

Ar šis daiktas ilgam? Šis daiktas gali būti su visam. Rinkis pagal savo gyvenimo būdą: elastinį, kostiuminio audinio (galbūt turi pieštuko sijoną iš moteriško kostiumo), kokybiškos vilnos audinio žiemai ar odinį, visiems metų laikams. Derink avalynę, atsižvelgdama į savo figūros tipą ir bendrą drabužių stilių.

Super minimalistei vasarai daugiau nieko ir nereikia: pilki ar balti T formos marškinėliai + pieštuko sijonas + aukštakulniai ir tu minimalizmo ir elegancijos viršūnėje. Juk nebūtinai nuobodu?

Ofiso darbuotojoms - su palaidine. Jei renkiesi dėvėti juodą pieštuko sijoną, drąsiai jį derink su įdomesnio rašto ar kirpimo palaidine ir nuobodžia ofiso persona tavęs nepavadins niekas.

Sijoną derink su ilgaauliais ir vilnos džemperiu, žiema nebegąsdins. Nebijok išryškinti liemenį, jei juo džiaugiesi, ir jį paslėpk tuomet, kai norisi. Tuo pačiu džemperiu ir sijonu sukursi skirtingą vaizdą.

Juoda - balta klasika. Paversk save tuo, kuo nori būti. Tas pats juodas pieštuko sijonas ir vakarui, ir dienai.

Prie tokio sijono gali avėti ir lygiapadžius batelius. Būtinai atkreipk dėmesį į proporcijas. Avint lygiapadžius, apatinė kūno dalis vizualiai sutrumpėja. Jei nenori kojų trumpinimo, bet pirmenybę teiki patogumui, rinkis iki 5 cm aukščio pakulnę.

Pieštuko sijonas praktiškas tuo, jog jį gali dėvėti ir norint išryškinti liemens liniją, ir norint ją paslėpti.

Mitas, jog pieštuko sijonas tinkamas tik ofise ir tik vyresnio amžiaus moterims.

Juodą pieštuko sijoną skirtingo amžiaus moterys gali priderinti prie įvairių stilių.

Jei tavo sijono audinyje yra elastano, jį galėsi vilkėti ir pirmaisiais nėštumo mėnesiais.

Lengviausias ir praktiškiausias sprendimas - klasikinio kirpimo pieštuko sijonas. Visgi, ieškant įdomesnių variacijų, gali rinktis sijoną su skeltuku ar pridėtinėmis puošybos detalėmis.
Mažiau tikrai gali būti daugiau.

Daugiau skaitykite: Minimalistai.lt