Jei manėte, kad garsiausių dizainerių ir mados namų kolekcijose - išskirtinai tik kristalais išsiuvinėtos šilko suknelės ir deimantais puoštos prabangios rankinės, manykite iš naujo.

2020 m. rudens ir žiemos sezonui skirti „Gucci“ džinsai sukėlė nemažai apkalbų. Mados namai tikina, kad šis džinsų modelis tarsi sulieja ribą tarp vintažo ir šių laikų mados, džinsai yra įkvėpti „grunge“ stiliaus. „Grunge“ – tai stiliaus pakraipa, kuri atsirado kaip protestas prieš madą, estetiką ir glamūrą 80-ųjų pabaigoje JAV.

Džinsų modelis yra sukurtas vyrams, tačiau neabejojama, kad šiais laikais gali būti pritaikytas ir moterims.

Už 1 tūkst. 200 eurų mados namai taip pat siūlo įsigyti ir tarsi žolės dėmėmis dabintą kombinezoną.

Tai nėra pirmas mados namų išsišokimas rinkoje. Primename, kad „Gucci“ praėjusiais metais pristatė ir moterims bei vyrams skirtus laisvalaikio batelius, įkainotus 750 eurų. Iš kitų estetiškai atrodančių mados namų batelių jie gerokai išsiskyrė – atrodė tari seniai valyti ir neprižiūrėti murzini sportiniai bateliai.

Straipsnyje panaudotos „Gucci“ mados namų nuotr.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)