Nesumeluosim sakydami, kad tos nakties metu tikrai buvo į ką pažiūrėti. Šis apatinis trikotažas skirtas moterims be jokių tabu. Realioms, tikroms, savimi pasitikinčioms, drąsioms, seksualioms ir toms, kurios nejaučia jokių kompleksų.

Podiumu žengę modeliai nebuvo tradicinių išmatavimų – 90-60-90. Čia intymius drabužėlius demonstravo skirtingų figūrų moterys.

„Le Mirage“ apatinis trikotažas tinka įvairių tipų moterims – ir natūralioms moterims, turinčioms įvairaus dydžio krūtines – nuo A iki D. Noriu, jog kiekviena moteris jaustųsi seksuali. Taip pat neapsakomai džiaugiuosi, kad pagaliau galiu pasiūlyti ir apatines kelnaites, ko tikrai pasigesdavo ne viena klientė“, – kalbėjo Justina su trenksmu pristačiusi naujus kolekcijos modelius.

Naujoji kolekcija, be klasikinės ir prabangios juodos spalvos, pasipildė ir raudonos spalvos modeliais. „Ne paslaptis, jog artėja šv. Valentino diena, nuo kurios neatsiejama raudona – meilės ir aistros spalva. Pristatydama šią kolekciją jaučiuosi rami, kad vyrai, ieškantys savo moterims dovanos, galės lengviau atsipūsti“, – dar prieš kolekciją pasakojo J. Stambrauskaitė ir neslėpė, kad šį apatinį trikotažą kuria tokį, kokį nedvejodama dėvėtų ir pati.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)