Daktaro laipsnį turinti dizainerė pademonstravo beveik pusšimtį moterims bei vyrams skirtų drabužių modelių. Agnei svarbus įvaizdžio išbaigtumas, pagrindo ir detalių harmonija, tad drabužių derinius papildė ne tik ekstravagantiškais ilgaauliais ar šį sezoną ypač madingomis kepurėlėmis, bet ir drugelio raštu margintais dirželiais, pirštinėmis, galvos aksesuarais bei prie drabužių eilučių derančiomis „Calzedonia“ pėdkelnėmis.

„Džiaugiuosi tuo, kad apskritai galėjo įvykti kolekcijos pristatymas, nes dėl susiklosčiusios situacijos jį teko nukelti. O jei kalbėsime apie pačią kolekciją, manau, kad dizainerio darbe svarbu tęstinumas. Todėl šioje mano kolekcijoje toliau dominuoja drugeliai, taip pat – kepuraitės, be to, šįkart buvo svarbu eksperimentuoti su perdirbtomis žaliavomis", – pasakojo kūrėja.

Kviečiame pasidairyti po kolekciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)