Renginio organizatoriai į aprangos kodo rėmus savo svečių nespaudė, tad dalis lankytojų pasirinko vilkėti paprastą kasdienį, o kiti – „smart casual“ (liet. puošnus kasdienis) aprangos kodą atitinkančią aprangą. Pastarasis variantas konferencijai tinkamesnis nei kasdienė apranga. Tai yra klasikiniai rūbai, kuriuos dėvime darbe, šis aprangos kodas taip pat dominuoja konferencijose, darbo vakarėliuose.

Kokie yra šio aprangos kodo bruožai? Vyrai turėtų rengtis klasikinio stiliaus švarką, prie jo tinka ir džinsai (žinoma, ne plėšyti ar ryškių spalvų), kartu derinami marškiniai arba golfas, avimi klasikiniai batai. Dabartinės mados taisyklės gerokai prasiplėtė, tad subtilūs laisvalaikio bateliai taip pat puikus pasirinkimas.

Moterims nebūtina vilkėti suknelių. Puikia alternatyva gali tapti ir dviejų dalių kostiumėlis. Rinkitės švarko ir sijono arba švarko ir kelnių modelį. Prie jo derinkite marškinius arba marškinėlius. Taipogi tinka ir tamsūs džinsai. Jeigu nenorite vilkėti švarko, galite jį pakeisti į klasikinį vienspalvį megztuką. Batų pasirinkimas ganėtinai platus – nuo subtilių uždarų batelių mažu kulnu iki aukštakulnių.

Kviečiame pasižvalgyti į LOGIN 2020 festivalio lankytojų įvaizdžius:

Festivalyje lankytojai klausysis beveik 100 žinomų Lietuvos ir užsienio pranešėjų, pasiruošusių jiems papasakoti apie technologijas, inovacijas ir įvairius pokyčius pasaulyje.

Per dvi dienas lankytojai išgirs Lucy Hawking, Steveno Goldfarbo, Martino Villigo, Urtės Neniškytės, Virgilijaus Sinkevičiaus, Franko Salzgeberio, Lino Kojalos, Paulo Ares, Pauliaus Astromskio bei daugelio kitų sričių specialistų įžvalgų.

LOGIN vyksta rugsėjo 24–25 dienomis „Litexpo“ konferencijų centre. Bilietus įsigyti galite čia. Programą rasite čia. Su visais pranešėjais galite susipažinti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)