Žmonės čia dirba rimtai, bet mielai randa laiko ateiti ir įsiamžinti prieš objektyvą. Žvelgiant į jų aprangą, akivaizdu, kad jie prioritetą teikia patogumui.

DELFI Stiliui „Rise Vilnius“ vadovas Darius Kavaliauskas sakė, kad šiame biure jokio specialaus aprangos kodo nėra. Mat čia dirbantys žmonės arba apsilankantys svečiai įprastai yra jaunatviški, stilingi ir nevilki kostiumų ar itin oficialų drabužių.

„Ir mes prie to taikomės ir bandome sekti naujausias madas, tendencijas. Penktadienio apranga nuo kitų dienų pas mus nesiskiria. Tuo ir smagus tas startuolių gyvenimas, kai kiekviena diena yra kaip penktadienis. Čia ir pirmadienį, ir antradienį, ir kitomis savaitės dienomis visi atrodo penktadieniškai. Mums nereikia specialios dienos, kad kad galėtume apsirengti kažkaip kitaip ir išskirtinai“, – apie laisvą, o tuo pačiu ir stilingą darbuotojų aprangą pasakojo D. Kavaliauskas.

Ne ką prasčiau atrodo ir jų biuras, kur susipina sterilus modernumas su lietuvių liaudies kūrybos akcentais. Čia maloniai nustebina virš darbo stalų kabantis sodas ir tautodailės motyvais puoštos sienos bei kitos interjero detalės.

„Rise Vilnius“ ofisas yra vienas iš septynių pasaulyje. Neabejojame, kad tokie pat ir nemažiau stilingi ofisai yra ir Niujorke, Londone, Mančesteryje, Mumbajuje, Tel Avive ir Keiptaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)