Melania iškilmingai vakarienei pasirinko netradicinį įvaizdį – vilkėjo įspūdingą „Dior“ mados namų smokingą, po juo – klasikinius baltus marškinius.

Melania Trump iškilmingos vakarienės metu

Tačiau pasirinktas įvaizdis netruko sulaukti ne tik komplimentų, bet ir pastabų – esą kone identiškai praėjusiais metais puošėsi ilgametė D. Trumpo bendražygė, buvusi komunikacijos departamento vadovė Hope Hicks.

Panašų įvaizdį H. Hicks pademonstravo 2017-aisiais, Akasakos rūmuose Tokijuje. Tuo metu H. Hicks iškilmingoje vakarienėje dalyvavo kaip Baltųjų rūmų komunikacijos departamento vadovė. Vakarienę Japonijos premjeras Shinzo Abe iškėlė prezidento D. Trumpo garbei.

Hope Hicks

H. Hicks karjeros pradžia reikėtų laikyti ryšių su visuomene atstovės pareigas, kurias ėjo Ivankai Trump priklausančioje madingų gaminių įmonėje.

Kitados šiai moteriai teko dirbti ir modeliu: demonstruoti mados namų „Ralph Lauren“ sukurtus drabužius, taip pat fotografuotis leidinių viršeliuose, tad nekeista, kad į jos pareigas įėjo ir keleto I. Trump prekės ženklo apdarų demonstravimas.

Dirbdama su vyriausia D. Trumpo dukterimi H. Hicks neišvengiamai pateko ir į prezidento akiratį. 2014 metų spalį jis pats patikėjo jai ryšių su visuomene atstovės pareigas vienoje iš savo nekilnojamojo turto įmonių.

2015 metų pradžioje H. Hicks kartu su D. Trumpu išvyko į kelionę, kuri, kaip pasirodė, įėjo į vieną iš pirmųjų jo prezidento rinkimų kampanijos etapų. Būtent šio, galima sakyti, atsitiktinumo dėka jauna moteris pateko į politiką.

Daugiau H. Hicks nuotraukų išvysite DELFI fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)