Pirmasis iš motinystės atostogų sugrįžusios kunigaikštienės darbas – apsilankyti Vakarų Londone esančiame Padingtono sodo „Sayers Croft Forest School and Wildlife Garden“ edukaciniame parke. Ši unikali vieta mažamečiams suteikia išskirtinę galimybę pažinti gamtą neišvykstant iš miesto.

Trijų vaikų mama šia proga dalykinius kostiumėlius ir sukneles paliko nuošaly – šįkart vilkėjo prigludusius „Zara“ džinsus, šilkinę „Joseph“ palaidinę už 445 eurus, nuo šalčio apsigobė pilku megztiniu ir švedų prekės ženklo „Fjällräven“ striuke už 200 eurų.

Vis dėlto, didžiausią kunigaikštienės gerbėjų dėmesį patraukė „Penelope Chilvers“ ilgaauliai, mat juos kunigaikštienė avėjo ne vieną ir ne du kartus. Įdomu tai, kad šie batai jai tarnauja jau dešimtmetį. Kalbama, kad ilgaamžiai batai kunigaikštienei kadaise atsiėjo maždaug 550 eurų. Puiki investicija!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)