Praėjusią savaitę mados kūrėją ištikus insultui, jis buvo skubiai išvežtas į ligoninę. Tačiau DELFI žiniomis, šiandien 40-mečio mados kūrėjo gyvybė užgeso.

E. Sidaras pastaruoju metu vadovavo mados namams „Cantas“, kuriuose ilgą laiką dirbo kaip kolekcijų kūrėjas. Jo kurtomis sukniomis puošėsi ne viena garsi šalies dama.

Nuo 2003 m. Egidijus aktyviai dalyvavo didžiausiame mados renginyje „Mados Infekcija“, kuriame kasmet pristatydavo elegancija ir aukštaja mada grįstas kolekcijas.

Prieš 4 metus dizaineris pristatė ir suknelę rekordininkę, kurios plotis siekė net 100 metrų. Jo kolekcijų pristatymus buvo galima išvysti ne tik Lietuvoje, bet ir svetur. 2011 m. kartu su dizainere Sonata Bylaite kūrėjas dalyvavo Gruzijos sostinėje vykusios mados savaitės renginyje.

Prieš mėnesį dizaineris lankėsi ir DELFI redakcijoje, kur kartu su stiliste ir DELFI Stiliaus kanalo ambasadore Agne Gilyte kalbėjosi apie šventinę aprangą.

Tai buvo paskutinis interviu su mados kūrėju. Kviečiame prisiminti:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)