Ivona yra kino teatro „Pasaka“ geroji fėja, kuri į sales palydi žiūrovus ir užtikrina, kad filmai prasidėtų laiku. Mergina visuomet spinduliuoja gera nuotaika ir šviesia šypsena, o filmai, kaip prisipažino Ivona, yra jos didžioji gyvenimo meilė.

Todėl nenuostabu, kad merginos garderobe galima sutikti spalvotų ir įdomių detalių, kurios padeda atskleisti jos linksmą būdą. Tačiau Ivona kartu pabrėžė, kad darbe mėgsta labiau formalų aprangos stilių, nes jai svarbu, kad atėję žmonės pasitikėtų jos nuomone, o verslo klientai neabejotų kompetencija gerai atlikti pareigas.
Giedrė Valavičiūtė, Ivona

Apie merginos svajonę atnaujinti savo garderobą stilingais didesnio dydžio drabužių deriniais man pakuždėjo kino teatrui „Pasaka“ vadovaujanti mano draugė Andrė. O aš, savo ruožtu, šį norą perpasakojau savo geriausiems draugams: urbanistinį stilių įvaldžiusiai „Julia Janus“, madingų dydžių įvairovę paskleidusiems „Lindex“ ir fantazijos pripildytą avalynę pardavinėjantiems „Vėjas Gluosniuose“. Visi jie sutiko sukurtus derinius padovanoti merginai.

Tik susitikus su Ivona, nusprendžiau, kad bent vienas derinys galėtų būti įkvėptas jos mėgstamo Amelijos iš Monmarto personažo. O tam puikiai tiko sijono ir palaidinės kombinacija, kuriai žaismingumo ir ameliškumo įneša būtent raudonos spalvos aksesuarai.
Plius dydžio merginos pokyčiai - 3
Kitame derinyje, kur paaukštinto liemens, kūgio formos kelnės gali būti dėvimos tiesiog su į vidų sukišta palaidine, merginos siluetas vizualiai net šiek tiek pailgėja. Plokščiapadžius gėlėmis inkrustuotus batelius pakeitus elegantiškais aukštakulniais, o lūpas paryškinus raudonu atspalviu, šis derinys labai lengvai gali būti priderintas vakariniam pasimatymui.
Pokyčiai

Bendraujant ir renkant drabužius, aš buvau maloniai nustebinta pozityvaus Ivonos požiūrio į savo kūną ir jo linkius. Nors prieš tai esu daug kartų girdėjusi iš lieknesnių moterų, kad norėtų paslėpti vidurinę kūno dalį, tačiau Ivonai liemens išryškinimas pasirodė netgi įdomi idėja. Tiek derinyje su vienspalviu A formos sijonu, tiek ir su paaukštinto liemens kelnėmis, toks sprendimas ne tik labiau išryškina merginos liemenį, bet ir sukoncentruoja visą dėmesį į viršutinę kūno dalį.

Renkant suknelę pagrindinis tikslas buvo, kad ją būtų galima priderinti tiek kasdienėje aprangoje, pavyzdžiui, su kelnėmis arba tamprėmis. O taip pat ir sveikinantis su svečiais kino festivalio atidarymo vakarėlio metu. Tokius tikslus atitiko ši tampraus audinio, įstrižo kirpimo ir vertikalių raštų bei linijų turinti urbanistinė suknelė. Toms, kurioms svarbu vizualiai šiek tiek pakeisti savo figūrą, nepamirškite, kad būtent vertikalios linijos, kirpimai ir raštai ištempia į ilgį, o visos horizontalios į plotį.

Visus tris derinius galima maišyti tarpusavyje ir sukurti dar bent du papildomus.

Daugiau Ivonos įvaizdžio pokyčių nuotraukų rasite paspaudę ant šios nuorodos.
Plius dydžio merginos pokyčiai - 3

Daugiau didesnio dydžio moterims skirtų stiliaus įkvėpimų rasite „Dydis nesvarbu“ puslapyje.

Įvaizdį kūrė: Giedrė Valavičiūtė („Dydis nesvarbu“)

Plaukai: Agnė Steckytė („My studio“)

Makiažas: Gintarė Lučiūnaitė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)