1 žingsnis. Išplaukite kriauklę ir, prileidę ją drungno vandens, įlašinkite skalbiklio

Pirmasis žingsnis, kurį turėsite atlikti skalbdami apatinius rankomis, – tai išplauti kriauklę ir prileisti į ją drungno vandens, rašoma portale tommyjohn.com. Jei kriauklė nėra pakankamai didelė, kad joje tilptų numatytas kiekis skalbinių, rinkitės dubenį, tik visų pirma jį išplaukite. Prileiskite į kriauklę arba dubenį vandens ir įpilkite šiek tiek skalbiklio. Priemonės nepadauginkite, kitaip ant apatinių gali likit jos žymių.

Apatinių skalbimas

2 žingsnis. Pamerkite apatinius ir švelniai juos patrinkite

Pamerkite apatinius į vandenį, kuriame ištirpinta šiek tiek skalbimo priemonės. Drabužiai turi būti visiškai panirę į vandenį. Skalbinius pamaišykite, pajudinkite, kad atšoktų nešvarumai. Kiek pamirkusius drabužius švelniai patrinkite. Tai galite atlikti pirštais arba švariu dantų šepetėliu. Daugiausia dėmesio skirkite toms vietoms, kuriose labiausiai užsilieka kūno išskiriami riebalai ir įvairios bakterijos. Dabar leiskite apatiniams pamirkti 5–15 minučių. Mirkymo trukmė priklauso nuo per kartą skalbiamų skalbinių kiekio.

Apatinių skalbimas

3 žingsnis. Išskalaukite apatinius

Drabužius iš vandens traukite po vieną ir išskalaukite šaltame vandenyje. Skalaukite tol, kol audinyje visai neliks muilo ir nuo skalbinių tekantis vanduo taps visiškai skaidrus.

Apatinių skalbimas

4 žingsnis. Išdžiovinkite apatinius

Prieš kabindami apatinius džiūti, juos nusausinkite: ištieskite ant švaraus rankšluosčio, užklokite kitu švariu rankšluosčiu ir paspauskite, kad į rankšluosčius susigertų maksimalus kiekis vandens. (Tikriausiai jau supratote, kad įprastai gręžti nėriniuotų apatinių negalima.) Nusausintus apatinius sukabinkite ant džiovyklos ir leiskite jiems natūraliai išdžiūti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)